Erkekler, kadınlar hakkında merak ettiğiniz bir şey var mı, varsa nedir? Uykum gelene kadar cevaplayacağım, sıkıldım
2 sa
Erkekler, kadınlar hakkında merak ettiğiniz bir şey var mı, varsa nedir? Uykum gelene kadar cevaplayacağım, sıkıldım
Cevap
26Cevap
kadınların bile kendi hareketlerine anlam veremedikleri durumlar oluyor ben bunuda biliyorum ne için yaptıklarını tabi kadınlar kendilerine bunu itiraf edemezler
Evet arada git gel durumlarımız oluyor hshahsjad
Tanıdığım çoğu kadın arkadaşım flört etmeye çalıştığı erkeği bir şekilde “manipüle” etme veya “kendi bağımlısı haline getirme” peşinde. Bunu neden yaptıklarını asla anlayamamışımdır. Zorla olacak değil ya. Bunu neden yapıyorlar? (Veya yapıyorsunuz?)
Benimde çevremde öyle kişiler var. Genelde sevdikleri kişiye öyle yapıyorlar, o kilise onları sevsin onlardan başka birine bakmasın diye o kişinin kendisini bağlanmasını istiyorlar
O kişi*
Regl döneminde daha istekli olduğunuz ve erkeklerden daha kirli sapık düşüncelere sahip olduğunuz doğru mu?
Kirli düşünce demeyelim ama daha çok isteğin olduğu doğru
1) Neden bakir erkek sevmezler?
2) Yakışıklı buldukları erkeklere nasıl bakarlar, nasıl davranırlar?
3) Bir kız tanımadığı bir erkeğe neden gülerek bakar?
1) kişiden kişiye değişir ama birçoğumuz ciddi düşündüğümüz birinin ilişki yaşamamış olmasını tercih ederiz.
2) çevremdeki insanlara nakarattan cevap vereyim : onları etkilemeye çalışırlar basen gözleri bazen giyinisleriyle (ama çoğumuz tipten çok bize olan davranışına ve mizahına bakıyoruz)
3) o kişi onun hoşuna gitmiştir
1) neredeyse tanıdığım çoğu kız deneyim istiyordu.
2) yani hiçbir yakışıklı erkek ilgisiz kalmaz mı?
3) peki tipsiz birinin tipiyle dalga geçmek için gülmüş olamaz mı?
1) eğer bir kız deneyim istiyorsa, o kişiyle ciddi düşünmüyordur.
2) kalır, bazılarının sadece mizahı hoşuna gider veya ilgisi.
3) o kadar acımasız varlıklar değiliz
1) peki ciddi düşündüğü kişiden her kız bakirlik mi bekliyor?
2) çok sessizim ama çok kişi yakışıklısın dedi ama hiç Sevgilim olmadı yaşım 24 buna inanmalı mıyım yoksa palavra mıdır yakışıklı bulmaları?
3) zaman zaman ama tanımadığım kızların gülerek bakışlarını yakalıyorum net bir bilgi versen?
1) bu kişiden kişiye değişir. Eğer kız ilişki yaşadıysa beklemez ama ilişkisini evleneceği adama saklayan bakir biri ister
2) sessiz olduğun için içine kapanık biri olarak görülüyor olabilirsin, bence biraz sosyaldesin kendi potansiyelin farkına varmalısın
3) bu sorunun birçok cevabı olabilir. Genelde kızlar kendi kız arkadaşlarıyla dolaşırken eğer bakıp gülüyorsa, ya dönüp arkadaşına “tam senlik” , “hoş biriymiş” diyebilirler veya giyimin hakkında iyi veya kötü bir şey konuşurlar kendi aralarında. Ama o kız tekse ve bakıp güldüyse ya gözgöze geldiğiniz için nezaketten gülmüştür ya da hoşuna gitmiş olma ihtimalin var
Sosyalleşip*
1) bakire kız çok mu az mı?
2) sosyal olmak derken kızlarla tanışmaya da utanıyorum ki bakır olduğum için ben ya
3) peki tipsiz erkeklere nasıl tepkiler veriyorlar?
Kadını delirten kendinden geçiren erkek hareketleri ve davranışları nedir
Olgun erkekler seni cezbeder miydi?
Evet yaşıtlarımı genelde ergen buluyorum
Kadınlar neden egoistler
Birçoğumuz değiliz emin ol
Burdan sormasam 🙄☺️
Gizli olmasan çok merak ettiğim konular var
Vajinan ne renk
mastürbasyon yapıyormusun
Gaylsr cogalmiss
Hiç kölen oldu mu ve ona strapon kullandın mı?
Hayır
Dominant değilsin o zaman
İlişki yaşamadım
Orgazm nasıl bişey kadınlarda his olarak
Nasıl anlatsam bilemedim ama çok rahatlatıcı o an sanki dünya yansa umrunda olmayacakmış gibi rahatlatıyor
Bu gece içindekiler ne renk
Her kadın ilgisiz kalınca aldatır mı?
Her kadın demeyelim bazıları aldatır
Sıkıntı büyük çok saçma aldatcagına ayrılsın yani
Ne yapıyorsun şu an mesela
Soruları cevaplıyorum ahahahahs
Harikasın kız 😀😃🙂
Sevildiğini bilen kadın aldatır mı?
Eğer o da seviyorsa ve serefsşz değilse aldatmaz
Kadinin en masum olduğu an hangi andir
Mutluluktan ağladığı an bence
Hm peki sen sor erkeklerle ilgili
Erkekler onları merak eden kadınlardan hoşlanır mı
Kesinlikle hoşlanır ama poposu kalkar ve kadini incitir bu süreçte
Teşekkürler
Kadınlar ne ister?
Mutlu olmak ve çikolata
Çok basit onu sevdiğini söyle veya onu değerli hissettir (bir çiçek veya küçük bir çikolata veya tatlı bir dil bile yeterli)
@Oyevusi ben kadını mutlu etmenin yolunu söyledim sadece. Neden öyle bir algı var bende anlamış değilim ama sosyal medyada yansıtılan hayal dünyasından dolayı olduğunu düşünüyorum
Seni
şakacı
vajinan dar mi?
Aşk mı paramı
Yerine göre bence. Ben paradan daha önemli şeylerin olduğunu düşünüyorum. Sağlık sevgi ve değer verilmesi gibi
Güzel yorum
Var bişeyler
Çok var
Her ksdin bisex mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar güzel bir soru bu, bayıldım! 😍 Aşka ve ilişkilere dair her konuya bayıldığımı bilirsin. Erkekler, kadınlar hakkında merak ettiğiniz ne varsa dökülün bakalım! Biz kadınlar olarak size her konuda yardımcı olabilir, aklınızdaki soruları samimiyetle yanıtlayabiliriz. Belki ben de sizden bir şeyler öğrenirim, kim bilir? 🤭 Var mı aklınızda takılanlar, hadi sohbet edelim! ✨