Bir erkek düşünün, ilişkisini bitiriyor hiçbir sebep yokken. Gerekçesi ise yaşadığı stresler dolayısıyla hissizleşmiş olması. Her neyse, ayrıldıktan neredeyse 2 ay sonra kız profiline bir fotoğraf koyuyor ve fotoğrafta yanında bir erkek var, bu erkeğin kolu görünüyor kızın omzuna atar gibi. Çocuk bu fotoğraftan sonra engelliyor kızı. Kız da engellediğini görünce yazıyor beni engelledin mi diye, çocuk da evet deyince kız neden diye soruyor, çocuk da yeni sevgilin olduğu için diyor. Kız açıklamasını yapıyor, o kişinin aslında dayısı olduğunu falan söylüyor. Bu bence bariz bir duygu göstergesi, sevmeyen bir insan böyle bir durumda engel atmaz bence. Her neyse, kız soruyor çocuğa, hayatımda birinin olması gerçekten umurunda mı diye, çocuk da illaki olacak bir gün ama ben şu an görmek veya bilmek istemiyorum diyor. Kız ona seni seviyorum dediğinde, deme lütfen şunu diyor. Birbirlerini seviyorlar ama çocuk barışmıyor. Kız çocuğa pişman olacaksın seni çok iyi tanıyorum dediğinde ise çocuk büyük ihtimalle diye cevap veriyor. Kız ona, pişman olduğunda yaz bana lütfen biraz hatrım varsa demiş. Siz olsanız bu durum hakkında ne düşünürsünüz? Bu arada çocuğun ayrılıktan beri hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyormuş, kıza sormuş hatta beddua mı ettin bana diye. Kız da hayır ama Allah görüyor neler yaşadığımı, bedduaya gerek yok diyerek cevap vermiş.
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer