Sizce garip bir durum mu? Bilindik uygulamalarda cidden bulunabilir mi? İşim gereği fazla sosyal değilim yani o tür kafe ortamlarına giremiyorum esnaf olduğum için de muhafazakâr çevremde ayıplanır mıyım?
5 gü
Sizce garip bir durum mu? Bilindik uygulamalarda cidden bulunabilir mi? İşim gereği fazla sosyal değilim yani o tür kafe ortamlarına giremiyorum esnaf olduğum için de muhafazakâr çevremde ayıplanır mıyım?
Cevap
1Cevap
Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede it iti eğrekte bulur. Görücü usulü daha mantıklı ciddi ilişki için.
Yoksa ne yapmalıyım
görücü nasıl olmaz hiç akrabanızın akrabası da mı yok
Var ama uymuyor
nesi uymuyor
Şöyle söyleyeyim karşıdaki insanlar da yaşantılar , beğenmeme , beklentiler gibi durumlar oluştuğu için uymuyor ayrıca uyanlarinda konuştuğu oluyor çoğu akraba da uzak mesafede
tinderdan bulduklarınızda bunların olacağına inanıyor musunuz
Muhafazakar vardır illaki öyle düşünmüyorum
Tinder ve muhafazakarlik…dolandirilmak istiyorsunuz sanirim
Bana happn önerdiler bilmiyorum hiç denediniz mi kaç yaşındasın neden dolandırıcılık içeriyor
hangisi olursa olsun hepsi aynı, mekanların anlaşmalı kızları oluyor erkeklerle eşleşip gel buluşalım diyip bir mekana götürüyorlar, siz evi yakın sanıyorsunuz veya o an orada şarap içiyorum gel buyur misafirim ol diyorlar. Gittiğiniz, masaya oturduğunuz an büyü bozuluyor fotoğraftaki kişi olabilir ki bu iyi ihtimal, genellikle fotoğraftaki gibi bile olmaz kalkmak istediğinizde en son 100 bin liralık hesap çıkarırlar. Oradaki anlaşmalı tefeciler de seve seve ödetiyor size onu, kız komisyonunu alıyor mekan kazanıyor. Sonra anlatın derdinizi anlatabiliyorsanız. Bir de şantaj çetesi var, onları zaten anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum?
Anladım anlık konum eşleşme var ama canlı oda mı dolandırıcılık
Gerçek kızlarla eşleşebilenler zaten normal hayatta bir eli balda bir eli damda olan çoook yakışıklı varlıklı olduğu fotoğraftan belli eğitimli genç elemanlar. Gerçek hayatta ilişki konusunda şansız olanlara sadece dolandırıcılar ve ücretli görüşenler eşleşiyor.
Anlamak istediğim arkadaşımda kullaniyor o önerdi de sizinle aynı konumda olan kişiler yani fake olmayan kişiler uzun bir sohbetin ardından yine dediğiniz sonuca varılır mı ilginiz için teşekkür ederim bu arada
İsterseniz deneyin şansınızı ama dediğimi göreceksiniz maalesef, buluşma yerleri siz seçip fotoğraf göndermeyerek iyi bir başlangıç yapabilirsiniz belki. Bu şekilde dolandırılan avukat arkadaşlarım dahi oldu.
Anladım kime güveneceğiz belli değil teşekkür ederim
Git sokaktan geçen birini çevir daha mantıklı yapmayın şöyle şeyler
Sonra meydan dayagi yesin amguard dayilardan 🤣
@Fhkkhffkhf 🤣🤣🤣👌🏻✋🏻
Neden öyle dedin
İllaki biri çıkar karşına ya tip ve para varsa
İkiside var ama güvenilir sadık biri yok ki
Boyun kaç
1.85
Nerelisin
Bursa
O zaman belki bu sitede bulursun
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/ayyssggl Soru sahibi ekleyebilirsin. Sapık polis sen ekleme
Yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, hiç de saçma ya da ayıp değil ki! ✨ Günümüzde bir sürü insan ciddi ilişkiler için bu uygulamaları kullanıyor, inan bana! İş yoğunluğu veya sosyal ortam kısıtlamaları yüzünden yeni insanlarla tanışmak zor olabiliyor, o yüzden bu uygulamalar harika bir seçenek. Çevrenin ne düşündüğünden çok, senin mutluluğun ve ne istediğin önemli. Kendine uygun birini bulmak için her yolu denemek bence çok doğal. Sen de denemeyi düşünür müydün peki? 🥰