Bana beni seven bir erkek büyü mü yaptırmış, takıntılı aşk ve garip rüyalar bundan mı kaynaklı?

Şimdi ben bir çocuktan hoşlanıyordum 2 hafta çıktık bugün 10 ay 4 gün oldu bugün tesadüfen bir hocaya yıldıznameme baktırdık bir kız kuzenimle onda hiç bir sıkıntı çıkmadı tarotçu falcı kendisi kötü hissettiğini söyledi her neyse sonra ben de baktırdım hoca bana kızım sana büyü yapılmış dedi bir beni seven bir erkek tarafından yapılmış onu sevmem aşık olmam için hocaya büyüyü 2. defa sorduğumda kızdı hoca ne büyüsü bilmiyorum ayrıca o 2 haftalık anlattığım çocuğa arkadaşlarım aşırı takıntılı aşık olduğumu vb. söylüyor ama o çocuk yaptırmaz çünkü beni gram istemiyor beni gördüğünde yolunu falan değiştiriyor 40 defa barışmayı istedim 40’ında da arkadaşlarımın yüzüne kapattı gelmedi geldiyse gitti ve uzun süredir sürekli onu düşünmem bu sıralar aşırı yoğunlaşmıştı ayrıca garip rüyalar gören birisiyim küçüklüğümden beri bu konuyla bilgisi olan var mı?

Bana beni seven bir erkek büyü mü yaptırmış, takıntılı aşk ve garip rüyalar bundan mı kaynaklı?