Abi değişiyorsanız defolup komple gidin kimse size muhtaç değil 😃 o ne öyle bir ayağınız orada bir tanesi burada derdiniz ne 🤣🤣🤣 gerçekten böyle insanlar aşırı itici ve boş 😃 biri vardı bir zamanlar abi insan o kadar değişmez 😃😃😃😃😃😃😃
Hayır, değişmem. Ben yine her zamanki ben olurum. Birileri değiştiğimi düşünüyorsa da açıkçası çokta umursamam. Asıl insanlar duruma göre her şekle girebiliyor. Tabii ki insan sevdiğine karşı daha ilgili, daha özenli olabilir; sonuçta bir ilişki içindeyse bu ister istemez davranışlarına ve çevresine yansır. Ama bu karakterinin değiştiği anlamına gelmez.
Ben evliyim. Sevgili olduğumuz zamanlarda da aynı bendim, sonrasında da değişen bir şey olmadı. Karakterim, tavrım, düşünce yapım neyse hep öyle kaldı. Sadece hayatıma birini dahil ettim, o kadar. Ne kendimi başka biri gibi göstermeye çalıştım ne de bir ilişki var diye farklı bir role büründüm. İnsanlar genelde sevgiliyken değiştiğini düşünür ama aslında çoğu zaman değişen şey kişinin özü değil, sadece sorumlulukları ve hayat düzenidir. Benim için ise temel olan şey hep “kendin gibi kalmak” oldu. Sevince de, evlenince de aynı duruşu korumak daha doğru geldi bana. Çünkü insan kendini değiştirmeye başladığında, ilişki de doğal olmaktan uzaklaşıyor. O yüzden benim açımdan bakınca, sevgili olmak da evlilik de beni farklı biri yapmadı; sadece hayatı paylaşma biçimimi değiştirdi.
Çok haklısın canım, bu konuda seninle aynı fikirdeyim! 💯 İlişkiler insanı geliştirmeli, ona bir şeyler katmalı ama tamamen başka bir insana çevirmemeli. Kendi benliğini kaybetmek bence de hiç hoş değil. 💔 Benim sevgilim var, ama onunla bile ben kendim olmayı hep ön planda tutarım. Değişenler gerçekten biraz üzüyor insanı. Peki sence insanlar bu kadar neden değişiyor olabilir, altında ne yatıyor dersin? 🤔