Sürekli meşgul, arkadaşları kuzenleriyle takılıyor ben de çok sıkılıyorum napıcammmm
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ilişkide herkesin kendi sosyal hayatının olması normaldir ama eğer sen sürekli ikinci planda kaldığını hissediyorsan, bu sadece can sıkıntısı değil, ilişkinin dengesiyle ilgili bir konu olabilir. Bir de sana şu soruyu sormak isterim: Sen sıkıldığın için mi onunla daha çok vakit geçirmek istiyorsun, yoksa gerçekten uzun zamandır seni ihmal ettiğini mi hissediyorsun? Çünkü bunlar farklı durumlar. Eğer kendi hayatın tamamen onun etrafında dönmeye başladıysa, arkadaşlarınla, hobilerinle veya ilgi alanlarınla da vakit geçirmek sana iyi gelebilir. Ama mesele onun sürekli seni geri plana atmasıysa, bunun değişmesi için onun da emek vermesi gerekir.
Benim sosyalleşmem onun için bi tehdit oluşturuyor uzun zamandır da ilgi görmediğimi hissediyorum yalnız bırakılmış hissediyorum. Ben arkadaşlarımla vakit geçirdiğim saatlerde arıyor sürekli mesaj atıyor ama o arkadaşlarıyla takılırken telefona bakmayı unutuyorum diyor? Ben kızdığımda da beni darlıyorsun bunaltıyorsun diyor
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bir ilişkide ilgi görmek en temel şeylerden biri, sen haklısın bu konuda. Bence sevgilinle bu durumu tatlı dille konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini, onunla daha çok zaman geçirmek istediğini anlatmalısın. Belki o farkında bile değildir? İlişkilerde denge çok önemli, unutma! 🥰 Sence açıkça konuşsan işe yarar mı? 🤔
Cevap
21Cevap
Ayrıl geç.
Seven kişi daha çok sevdiğiyle vakit geçirir... Kısa ve öz
Sevgilin, seni bıraksın daha olgun olanlarla takılmasını söyle
O ne demek ya
Hep ilgi istiyorsan zaten yanlış şeyi istiyorsun ama hepten ilgisizse yol almaya bak
Hep ilgi istediğim falan yok ben de meşgul oluyorum zaten ama insan hiç mi ilgi görmez akşam oluyor duş alıp uyicam diyor sabah meşgul akşamüstü arkadaşlarıyla okeye gidiyor sıgır gibi bi yasantı
Bir ay önce sanırım
Aynı şehirde olduğumuz zamanlarda bile uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz
İletişimde olduğum başka bir erkek yok çocukluktan erkek arkadaşlarım vardı hepsiyle mesafe koymamı zorladı
Başka birinden ilgi görmek istemiyorum
Eee birini hatçyatınun merkezine koyarsan öyle olur
Sen de takılacak birini bul diyeceğim ama ben öyle biri değilim diyeceksin :)
Sen de onunla ilgilenmeyip benimle ilgilenebilirsin
Hahahaha sen kimsin yaa
Sen hak ettiğin ilgiyi verecek kişi işte dkkdf
O yapması gerekenleri yapmıyorsa hatayı kendinde arama
Valla her şeyi hakediyor kadını ihmal etmeyeceksin
Yazik ediyor gül gibi kiza
Senin Bi önemin yoksa vakit harcama
Sevgilin değil ki o kişi
Ne peki
Sen de arkadaşlarınla takıp
Arkadaş başka sevgili başka
Yedekteki ne yaz
Yedekte kimse yok
Buradan bulursun ya sen de ilgilenecek hemen zaten gelip ayağının tozuyla birini takiplemişsin:) profilini incelediğinde onu gördüm Her zaman derim bir kariyi ilgisiz bırakmayacaksin illaki olur ilgi olacaktır
inan elinden kaçırır seni
öpüşecek başka birini bulman lazım
Ayrıl
bu yuzden yenısı tercıh edeceksın
Tabiki ayrılaxaksın. kendini değersizleştirme
Sonra bütün erkekler kötü
Ayrıl güzelim
seviyorum ama
O seni sevmiyor görmüyor musun
Hatta aldatıyor da bence mk
seviyorum diyor
Ya ne aldatması
İlgilenmiyor ama senle
Sürekli kavga ettik düzgünce uyardım her seferinde abartıyorsun sorun çıkarıyorsun diyor ilk ve tek sevgilim o yazık değil mi ya
Bişey olmaz ya, başka erkek mi yok sana
Başka erkek istesem bu kadar katlanıp uğraşmam ki
Ayrılacaksın
Sen de ona yazma
Öyle yapacağım artik :(
Ayrıl
Ayrıl
Sende onla ilgilenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?