🤣 bakın ben ilk defa böyle bir şey yapıyorum ve resmimi gördü, olumlu davranıyor fakat buluşursak belki de beğenmeyecek çünkü dişlerim yamuk
6 gü
🤣 bakın ben ilk defa böyle bir şey yapıyorum ve resmimi gördü, olumlu davranıyor fakat buluşursak belki de beğenmeyecek çünkü dişlerim yamuk
Cevap
15Cevap
ben olsam umursamam beğenmesin dünyanın sonu değil ya
Ben de kendimi olumsuza hazirlayayim ki hayalkırıklığı olmasin o zaman
Atların dislerine bakarlar. Sağlık muayenesinde. Dişe göre ask mi olur
Doğru 😅😅
Kem kum ederse kalk masadan
Bence de ruh hali değişirse bakışı falan insan hisseder o zaman müsaade istiyim en iyisi
Hanfendi kızsın oyle yap
Peki teşekkürler
Özellikle kızların böyle özgüvensizlikleri çok var eğer seni kötü hissettirirse bırak zaten ama daha fol yok yumurta yok kuruntu yapıyon bacım
Hemen plak taktir benim gibi shhdhehdhdhd
Zaten tel takmak istiyorum da neyse bu halimle devam etmek isterse bakacaz artik hdjsjdw
Bakalim sjhdehgd
Ne kadara taktirdin bu arada?
90 bin tl kitlendi maalesef çok acıydı
Offff cok pahalı ya taksit yaparlarsa mecbur bende yapicam özgüvenimi çok kırıyor çünkü
Ben yaptirdim dikkat ettim ki ben zaten çirkin gülüyor musun 😊
Yok ya dişler düzgün olsun da gülüş şekli sorun değil bence
Kesinlikle onuda sonradan fark ettin benim disin subhanallah at disi gibiydi size atmak isterim ibret alin
seksi ol kimse dişe bakmaz
Olsun yamuk, nolcak.
He o dümdüz di mi
Hic de değil ama ben korkuyorum bana ölüp bitmeli karşımda erimeli hfjsjdjsks
Erimesini istiyosan odak nokta dişler değil
Çok mu yamuk
Yandan kötü de önden aşırı kötü durmuyor
Görmeden bir şey diyemem ama çok belli olmuyorsa boş ver
Bence de boşvereyim
Nefes alsın yeter onun için
Öyle görünüyor biraz ama yine de gercekten begenmesini ve içine sinmesini isterim fjdjrek
Gerçekten beğenmeyip sinmese de belli etmez amaç tamamen kullanmak vermediğinde kalıyor mu gidiyor mu ona bak
Zaten ciddi düşünüyor benimle öyle diyor ve kesinlikle çok kıymetli davranıyor ama yine de bulusmadik hiç birkaç sebepten, vermesem de sevdigini söylüyor sürekli versem ne olur fhsjjdje
Kalp yamuk olmasın diş düzelir 😊
Yok canım o kadar da değil ya:)
yawnefes aliyon mu yeter
bir şey olmaz
Dimi o l ü m degil ya
Tabi önce kendi bklu gotne bksn
Kure kereler
Bence de ya off cjdnfjdj kendisi de bundan korkuyormus zaten
Olmuyorsa sktret
Aynen öyle
Göstersene dişini
Bide arkadaşı
Hahahsbfhcjdjd gösteremem
Neden
ne kdar yamuk ki
Yandan kötü sadece önden anlaşılmıyor o kadar
takilma ona
Nerde yasiyosun canım
Doğu'da
Oo kürt böregi severim
Bende 🥰 fhsjfjsjs
Seni kastettim şapşal hahahsh
Anlıyorum dalga gectim seninle kral djsjdjej
Ben de senle gectim ama hahahshsh
Hdjsjdjsks
Askerim bu arada
Ya bişi diyeceğim ama kesinlikle dürüst ol çünkü sonrasında bir şey daha diyeceğim. Askerden es olur mu?
Ne yönden sorduguna bağlı. Sosyallik mi sadıklık konusu mu
Bana genellemeler aptalca geliyor. Bi öeslek ya da bi şehir her insanı kapsamaz. Aldatır demek saçma
Sadıklık olarak mesela. Birisi var, aslında asker istemiyorum ama çok ısrar ediyor, vaatleri falan mantıklı geliyor ben sevmiyorum ama sevebilirim sorun değil.
Birincisi bana hiç samimi gelmedin. İkincisi sadıklıgın meslekle hiçbir alakası yok bu saçma genellemelere inanıyosan senin bileceğin iş. Vaat derken?
Neden samimi gelmedim?
Geleceğe yönelik güzel vaatler sunuyor beklentiye girmiyorum yine de.
Rahat peşindesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir endişe yaşaman çok doğal ama hiç takma kafana! 🥰 O senin fotoğrafını görmüş ve olumlu davranmışsa, dişlerinin nasıl olduğunu da az çok biliyordur zaten. Asıl önemli olan senin enerjin, gülüşün ve samimiyetin. Dişler sadece bir detay! Sen rahat ol, eğlenmene bak. Eğer seni gerçekten tanımak isterse, bu detaya takılmaz bile. ❤️ Sen ne düşünüyorsun, insanın kişiliği mi dış görünüşü mü daha önemli ilk buluşmada? 🤔