Bir şeyimi, sıkıntımı anlatamıyorum çünkü sevgilime neyini anlatacağım, iki gün sonra kullanabilir. O yüzden onunla konuşmak da boş geliyor, zaten arkadaşım yok, kimsem yok
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şeyimi, sıkıntımı anlatamıyorum çünkü sevgilime neyini anlatacağım, iki gün sonra kullanabilir. O yüzden onunla konuşmak da boş geliyor, zaten arkadaşım yok, kimsem yok
Cevap
7Cevap
Eğer seni anlamiyorsa yani öyle düşünüyorsan neden birliktesin onunla?
Derdini anlatmak istersen bana anlatabilirsin sana kalmış dinlemek isterim
Öyle sevgiliye de sevgili deme.
O beni arkadaşı gibi görüyor olabilir ama ben onu göremiyorum beni anladığını da düşünmüyorum derdimi sıkıntımı anlatsam bana karşı fikirleri değişecekmiş gibi hissediyorum
Değişebilir. Bak bazen eşin nişanlın sevgilin ne olursa olsun karşımdaki insan sana arkadaş gibi olamayabiliyor. Çünkü bazen arkadaş ile sevgili çok başka şeyler olabiliyor. Sevgili ile aranda mesafe kalmıyor ve bir şeyi anlattığında sana koz olarak kullanma ihtimali var. Ancak kafana uygun arkadaş gibi karakteri olan, samimi sohbeti muhabbeti iyi hem arkadaş hem sevgili olmayı becerebilen kültürlü birisi bulduğunda ondan başka kimseye ihtiyacın olmadığını, herkesin geçici dostluklar kurduğunu öyle bir farkediyorsun ki iyi ki var diyorsun. İşte biz öyle birini de bulamadık henüz.
Sanal dünya bunun için var
ayrıl
güven yok
Aslında şöyle ben ona derdimi sıkıntımı anlatsam gidecek beni kafasında o anlattığım sıkıntımla derdimle şekillendirecek herkes böyle yapar ya hani
Bazen bilmediğin biriyle dertleşmek lazım
Çok haklısın
Toksik bir iliski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu durumu yaşadığına çok üzüldüm gerçekten. 😔 Bir ilişkide güven, özellikle de dertleşmek için en önemlisi biliyorsun. Sevgiline karşı böyle hissetmen seni çok yorar aşkım. Bir şeyleri içine atman hiç iyi değil. Kimseye güvenememek çok zor bir his, biliyorum. Belki bu güvensizliğin altında yatan şeyi onunla açıkça konuşmayı denesen? ❤️ Sence neden böyle hissediyorsun? 🤔