Bu ne fırlamalık doyumsuzluk yaa gerçekten iğrenç bazıları edebinizle oturun ya şaştık kaldık hahhahaha bekârlar bu kadar yapmıyor... biz daha bir sevgili bulamadık millet maşallahhh hahahha
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ne fırlamalık doyumsuzluk yaa gerçekten iğrenç bazıları edebinizle oturun ya şaştık kaldık hahhahaha bekârlar bu kadar yapmıyor... biz daha bir sevgili bulamadık millet maşallahhh hahahha
Sebep yok. Evliliklerinde aradıklarını bulamamışlar. Boşanmakla uğraşmak istemiyorlar, kurulu düzen bozulmasın nafaka ödemekle uğraşmak istemiyorlar.
Ve gerçekten doyumsuzluk var. Kısaca bir çok sebepleri var. Onaylıyor muyum? Hayır ama bana ne?
Hep daha iyisine veya daha farklısına duyulan hasret ve yoğun ihtiras.. Bedeninin ihtiyaçlarının iradesinin ve sorumluluklarının ötesinde ağır basması. Bu eyleme geçtiklerinde hedef kitle olarak kendilerinin ve karşı tarafın evli olmasına özen gösterirler. Çünkü bekarlar tehlikelidir. Devamlı görüşmek isteyebilirler, evli olunması gizliği korumada daha iyi olabilir ve pek tabii kurulu düzenlerini bozmak istememeleleri genel sebepleri diyebiliriz.
Bence sebep evlilik değil, karakter ve doyumsuzluk. Bazı insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor, ilgi gördükçe kendini değerli sanıyor. Evli olup hâlâ dışarıda heyecan aramak bana olgunluk eksikliği gibi geliyor. Sadakat imzayla değil, insanın içindeki duruşla alakalı.
Olaya evli bekar olarak bakmamak lazım çiftler belli bi yerden sonra heyecanını yitiriyor kendilerine bakmıyorlar ve cinsel olarakta birbirlerini tatmin edemiyorlar diye düşünüyorum çünkü cinsel olarak bir birlerini mutlu eden çiftler farklı arayışlara girmiyor
Canım benim, bu konuda hissettiğin şaşkınlığı ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. İlişkiler ve insan doğası bazen gerçekten karmaşık olabiliyor, haklısın. İnsanlar bazen kendini farklı arayışlar içinde bulabilir ya da doyuma ulaşmakta zorlanabilir. Herkesin kendine göre bir hikayesi ve beklentisi var bence. Senin bu gözlemin hakkında başka ne düşünüyorsun, sence bu durumun temelinde başka neler yatıyor olabilir? 🤔💖
Cevap
68Cevap
Bunun sebebi basit memnuniyetsizlik, akılsızlık, beyinsizlik... Bunların hayat gayesi amacı yok evleniyorlar ondan sonra akılları başlarına geliyor.
Aradıklarını bulamamaları bence ne istediklerini bilmeyen de hiçbir şey bulamaz
Bilnemki🤷♀️ yine kimler neler yapmış yaww
Karaktersiz oldukları için. evli ya da bekar olmaları önemli değil. bir insan çapkın olmamalı hiç bir şekilde. bir kişiyi sevmeli sadece.
Dogru
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin düşenide islah etsin diyelim. 🙏 Sitede evliyim diyoruz bunların yüzünden artık farklı algılamaya başladı alliminyüm. 😂
ey Tanrım bana üç tane üç de yetmez beş tane beş de yetmez yedi tane ver ver ver ver ver Allahım ver. Fazlasının zararı olmaz.
Hahaha o kadar haklısın ki anlatamam evlilerin bile bir iki tane sevgilisi var lanet olsun david evliler hakkımızı yiyor dkdkkdkd
Benim bekar halimle sevgilim yok bizim evli ingilizce öğretmeninin sevgilisi var
Yargılamak için sormuyorum. Meraktan. 46 yaşındasın ve hiç sevgilin olmadı mı?
Oldu tabikiii kiz arkadaslwrimm
Erkek arkadaş? 😅
Erkekle isim olmaz. hhahja yokk
Lezbiyen misin?
Bence çok temiz bir dayak yeseler kendilerine gelecek gibiler ama bilemedim
Sanal dünyanın bize getirmiş olduğu özenti kültürünün yan etkisi diye düşünüyorum tabii ki herkes de aynı tepkiyi vermez içinde varsa karaktersizlik bu onu gün yüzüne çıkartır ama bazen hafifletici nedenlerde olabilir
Abla haklısın çevremde o kadar çok kişi var ki bu şekilde ve günden güne çoğalıyorlar evli bekar kapalı açık herkes çok farklı bir arayış içine düşmüş evli biri olarak ben bile çekiniyorum evli kadınlardan şeytan gibiler çünkü
Evliyken çapkınlığın en büyük sebebi rutin ve heyecan kaybı. Evlilikte tutku azaldığında, insanlar dışarıdan gelen ilgiyi “yenilik” olarak görüyor.
Bunun yanında ihmal edilme hissi, cinsel/duygusal tatminsizlik ve ego ihtiyacı da büyük rol oynuyor.
Aslında çoğu zaman sorun evlilikte değil, kişilerin kendi içinde tatmin olamaması.
Tecrübeler kime nasıl yaklaşacaklarını biliyorlar:)
İkincisi evli erkekler ve kadınlar gerçekten ilgi görüyor heyecan veriyor demek ki bir talep mevzusu var çapkınlıkla alakası yok
Partnerinden aradığını bulamıyor. O yüzden dışarda farklı heyecanlar arıyorlar evlilik te galiba heyecan kayıp oluyor o hazı partnerinde bulamıyor ondan olabilir
Karaktersizlik.
Aldatmak, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Biri diğerini daha güvenilir buluyor bir sabiti olduğu için.
Ondan alamadığını verme hayali daha cazip ve heyecan verici geliyor.
Tavuk mu yumurtadan çıkar , yumurta mi tavuktan çıkar gibi oldu. Zaten çapkın oldukları için birini bulup evlenmişler
Sevmeyi ve aidiyet öğrendiklerinde çapkınlığın hiç bir albenisi olmadığını farkedecekler
Doyumsuzluk bence tek eşliliğe alışkın olmayan adilerr diyebilirim
Bekarlar sevgili bulup mutsuz olmasınlar diye fedakarlık yapıyorlar
Çapkınlık, sadakatsizlikten çok, ben hâlâ seçilirim duygusunun sahnesidir.
Evli diye yüzlerine bakan olmasa böyle bir konu da olmazdı.
O kafayı ben de anlamış değilim anlayan beri gelsin
Onlar ıslah olmazlar ?
Boşuna kendinizi yormayın
Biz insan bulamıyoruz onlar azıyor erkek kendini salıyor salmaz ise kadın salmıyor
Hiç sorma yaa. Buradan olsun reel olsun evli kadınlar radarına giriyoruz 😂
Evde huzur bulamayan lar çözümü dışarda arıyor ne hikmetse
Tecrübeli değişik aşklara yelken açanlar ya doyumsuz ya da eşler doyuramıyorlar olabilir
Evlilerin daha çok sevgilisi var fjfjf
Yok 🥲
Vayy hain vayy fhfj
Mikrop🥲
şişşşşt noluyo burada 🤣
@Alemdaralii qhhhahaha opecem izin vermedi
hayat ne diyorsa doğrudur. kısa ama tecrübeli
@Alemdaralii bakya giciksiniz hahahha
🙈 yok ben o ne derse onun dışına çıkmam
@Alemdaralii yapma yaa hahhaha
ciddiyim, yapma dediğini yaparsam işim rast gitmiyor. tavsiyem sen de yapma 🤣
@Alemdaralii tersini yaparjm. ben hahaja
ben araya girmeyeyim 😂 behlül kaçar
@Alemdaralii ahaahja
@Alemdaralii tecrübe konuşuyor kvjkj
@HayatKısaKşlrUçyr dinliyorum 👂, kulağım sende 😜
@Alemdaralii ben değil sen tecrübelisin:)))
sayende ağam 😅
@Alemdaralii hadi ordan bee :))
ağam beni kovir misen 😅
@Alemdaralii sonunda öpturdü hhajaj
@Alemdaralii kaybol :))
ağam bizimle eğlenir
Doğal seçilim diyelim. Evliler zaten bu fırlamalık ve doyumsuzluk nedeniyle evliler :)
Çapkınlık değilde çoğunda hayatlarında isteklerinde eksiklikler mevcut o uyumu tamamlayamadıkları için başkalsrona bakolıyor
Farklılık ve macera olmasını istediklerini söylüyorlar😆 Rutinden sıkılmışlar
Etrafımdan duyduklarıma ben de şaşırıyorum, ne o kişiden ne de karşısından bekleyebileceğim şeyler duydum. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.
Evliler bizim hakkımızı yiyolar
Konuş abla helal olsun
Çevremde çapkın erkek Yok ama eşimin arkadaşları var bazıları baya bir istekli akşam eşim telefonda konuşurken arkadaşı bana yürüyor
çünkü özellikle ilk dönemlerde sıkça yapılıyor ve devamında araya boşluk girince yükselebiliyorlar
Evliler anlatsın dinleyelim
Hop hop ne oluyor burda🤣
Gözlerine görünecek şekilde var ondan
Yani evde yapamadıklarımiz oluyor bir arka bahçe gerekli oluyor iki tarafta memnun ayrılıyor kadınlar büyük denemek istiyor. erkekler oral. yaptirmak istiyor falan benimki. boyle
🤐🤐🤐
😈😈😈
Amaç çoğunda heyecan arayışı oluyor başka bir şey değil sorsan bahaneleri de var
Bi benim mi sevgilim yok yani😮💨
Alışmış kudurmuştan beter dedikleri
Para parayı çeker misali 😀
Berberi değiştir bulursun
Yine kim kimi dürttü
Cok haklisin. B. ku cikti iyice bu islerin
arzulu olmalırı
Bence birbirlerinden sıkılıyorlar
Sadece karaktersizlik
eldekilerden bıkmaları
Sosyal medyanın etkisinin fazla olması
Bilmem heyecan arıyorlar heralde