Sevgiliniz olur, flört olur açılmak istediğiniz biri olur yazın gelsin ne demek istiyorsanız 😇
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevgiliniz olur, flört olur açılmak istediğiniz biri olur yazın gelsin ne demek istiyorsanız 😇
Seneler geçse de seven unutmaz demek isterdim. Öyle de duygusal bir insanım 😅
Bir kere flörtüme sen kimseyi sevemezsin diye şarkı göndermiştim. Çok fazla işin cinsellik boyutundaydi çünkü. Beni sevse cinselliğinin de belki en kralını yaşayacaktı ama sevmek istemeyen bir insanı da zorlayacak halimiz yok 😂 kız arkadaşlarım da senin erkeği biraz zorlaman lazım biz öyle evlendik falan diyorlar 😅 yahu ben benim yanımda zorla duracak bir insanı istemiyorum belki, varsın olmasın benim zorlamamla olacaksa. Ne o bana zorbalık yapsın ne de ben ona zorbalık yapayım..
Bu tip sözler hiç hoş değil haberiniz olsun. İlişkiye başkalarını dahil etmek onu başkalarıyla var etmek doğru değil. Çok güzel bakıyorsun, bakışın kalbimi ısıtıyor sana aşığım demek çok daha güzel. Yok başkası aşık olacak yok şu şöyle sanacak gibi laflar ilişkiyi aşağı çeker
Yahu görsele bakma sen soruya yanıt ver 😂
Hoşlandığım kişiye hislerimle bi şeyler söylerdim şu an bunu söylemem mümkün değil
Sende odunsan hiç yaklaşma diyesim geldi 😂😂
Öyleleri uzak olsun aman aman 😂
Öperim seni ahaha
Bence gayet tatlı 😂
Bu görseldeki söz tam da kalbimin sesi aslında! 🥰 Benim sevgilime söyleyeceğim şey de şöyle olurdu: "Seninle olmak demek, her gün yeniden aşık olmak demek benim için. Gözlerin parladıkça benim dünyam da aydınlanıyor. ✨ Sen hep benim yanıbaşımda kal, olur mu? 😍" Senin için bu söz ne olurdu merak ettim? 🤔
Cevap
8Cevap
Yok öyle biri. Hoşlandığım biri olsa belki içimden geçen bir cümle olurdu ama şu an kalbimde o tarafa dönük biri yok. İnsan bazen birine söz söylemekten çok, kendi sessizliğinde kalmayı seçiyor.
Söyleyeceğim tek söz "g*tünü yerim" olur :D
Öyle deli gibi esme başım dönüyor,
Hasretini verme baharın yerineee,
öyle arada bir bakma içim gidiyor,
Göz yasımı derme gülümün yerine,,
2-Ölüm olda düş peşime, Ecel ol da al basımı, Eriypr içim yanıyor giderek, Yinede dayanamam sana ben.. 😀
Bayhan abim söylesin benim için 💕
seni bazen bogmak istiyorum ama sonra kalkip soguk kahve yapiyorm geciyo, derdim sjsj
Afiyet olsun çilek 😂
Öyle biri yok olursa da anlık aklıma gelir heralde ya
Sen hangi bağın gülüsün ajsjjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsnsjjsjsjsjs
Son nefesimi senin gözlerine bakarak vermek istiyorum derdim çünkü sevdalıyım
Öyle Birisi Yok, Artık Kolay Kolay Değer Vermeyeceğim Kimseye.
Kimseye tahammülüm yok ama o içtiği suya kadar anlatsa bile sıkılmadan dinlerim.
Bu kadar güzel bakma, çünkü başkası aşık olursa hemen kucağına atlarsın demek gibi bir şey
Yerim seni hdjh
Bak beklenmedik bir sözdü😂
Her şeyde tutku var, bu da gerçekten çekici.
Düşündüm aklıma bısey gelmedı 😀
Keşke imkansız olmasaydık
kalbim seni seçti
Zor bi soru olmuş
Söyle gelsin 😇
Çok zarifsin
İyiki varsın
Delisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?