Senden önce biri olmuşsa ille de içinde bir ukte kalacaktır
5 gü
Senden önce biri olmuşsa ille de içinde bir ukte kalacaktır
Cevap
1Cevap
Hayır kalmaz. O orada kaldı geçti bitti. Çöpü kedi köpek karıştırır. Bu tarz şeylere takılmanın zamanında değiliz.
Ilk mi önemli son olmak mi ya da birinin ilki olup hava ataip övünmek mi yoksa sevdiğin icin bunlarin bir onemi olmamasi once bunları cevaplaman lazim bunlarjn hepsi karakter ve adamlık meselesi
Neden hava atmak için ilk olayım neden benden öncekini kabul etmedim diye karaktersiz olarak lanse ediliyorum kendim deneyimli olsam diyeceğim de dengimi istiyorum işte benim gibi deneyimsiz olsun beraber öğrenelim
Cok mu onemli bunu anlamıyorum tamam herkes ilk olmak ister ama ya olamadıysan kalbine ne diceksin onun bekareti yok sevdigin Kişiye nasil kiyip bırakacaksın çıkartacaksın hayatından onu diyorum
Erkekler bekaret aldigi zaman hava atarlar veya herhangi bir konuda ilk olmak isterler neden unutulmamak icin mi degerli olmak icin mi bunun neresi ask ben bu u anlamıyorum
Şahsen birinin son aski olmayı isterdim benden oncesi degil benden sonraso olmasın aynen benim içinde geçerli
Ya kardeşim ben hava atsam ne atmasam ne ne diyorsun sen ben denge bekliyorum neden bana zorla empoze ediliyor benden önce hayatına biri girmiş birini kabul etmem
"Hava atsan da atmasan da mesele o değil. 'Benden önce hayatına biri girmişse kabul etmem' demek denge aramak değil, karşındaki insanı geçmişiyle yargılamak. Senin de bir geçmişin var. Kendine hak gördüğünü başkasına çok görüyorsan, buna denge değil çifte standart denir."
Ya kardeşim beni mi manipüle ediyorsun ya kimsenin tercihine karışma siz yaş farkına göre seçim yapıyorsunuz size karışan var mı işinle ilgilen
Gayet bağlayıcı olabilir.. birinin senintervih etmesi senle olması geçmişini değiştirmez ama geleceği şekillendirir..:)
G@vatsın o zaman
Kapasiten ve bakış açın kimin ne olduğunu gösteriyor.. birini sevmenin ne demek olduğunu bilmediğim için kendini insan sanmanda anlasilir bir durum.. yazık ne diyim :)
g@vatlığı bile meşru olarak empoze etmen zaten kim olduğunu gösteriyor bana karışma ben g@vat değilim
İnsan da değilsin sorun değil.. insan olmadıktan sonra ne olmadığının da bir önemi yok zaten.. dertlenme..:))
İnsanlar g@vatmış yeni öğrendim benim insanlığıma takma kürt kardeş
Kurt oldugumu nerden cikardin acaba ailede yok olsada farketmezdi ama :)).. senin sorunun sevgi nedir bilmemen bitini seversen geçmiş hatalarında ya da hatada olmaya bilir Şarman gerektiğidir.. ama sen böyle şeyleri nerden bileceksin.. yargılamak haddin olmadan insanları aşağılamak varken değil mi? .. mesela kürdu bile yukaridan bakan bir zihniyet olarak kullandın.. Allah'a inanırsın ama yarattığı hiç birseye saygı duymazsin yargılama hukum verme hakkını kendinin de görüşün nerden bakarsan bak oksijen israfisin :))
Yoo kalmaz. O kadar kasıntı değil herkes.
Pekte bağlayıcı olmaz
Çok saçma sonuç önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom, bu hissi anlamak çok doğal! 🥺 Ama bence önemli olan, şu anki aşkınızın ve aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğu. Her ilişki kendi içinde özel ve eşsizdir, geçmişteki deneyimler bazen bugünü daha bile anlamlı kılar. Seninle olan ilişkisi kesinlikle bambaşka bir hikaye bence! 🥰 Sence geçmişteki ilişkiler, yeni bir aşka ne kadar gölge düşürebilir ki? ✨