Evlilik düşünen yok, herkes takılayım geçeyim, fırlamalık derdinde, etrafta adam kalmadı resmen
5 gü
Evlilik düşünen yok, herkes takılayım geçeyim, fırlamalık derdinde, etrafta adam kalmadı resmen
Herkes demiyelim de çoğunluk diyelim
Çünkü evlilik düşünenler de var
Ama onlar da üzülüyorlar
😂
Genelde evliliği düşünen erkekler daha muhafazakar oluyorlar
Ve burada da o muhafazakâr olmayı doğru anlamış birisini de bulursa bir kadın
Kaçırmasın derim
Genelde şöyle oluyor
Doğru bir şekilde anlamış
Evliliği düşünen erkek eşinden karşı hassas olmasını bekliyor
( Sade yaşam / tesettürli giyim/ ) Vs vs gibi burada da erkeğin kadına verdiği değer ne kadar artarsa kadına o kadar sorumluluk yükleniyor
Her ne kadar çok iyi olsa da bazı kadınlar
Bu sorumluluk ne yazık ki ağır geliyor ( çünkü o kadın da daha önce) böyle sade temiz sevilmemis hiçbir şekilde ( nerdeyse) bilmediği bir ilişki kavramının içinde kendini bulunca
Ona uyum sağlayamıyor ne yazık ki böyle böyle derken aslında çok iyi olabilecek bir çok çift ne yazık ki başka gönüllerde yanlış kişilere
Nasip olabiliyor
Hayat böyle bir şey işte
Çok kolay olabilecekken
Olmuyor bazen
...
Ben açık ve gayet çok güzel birisiyim erkek tesettürlü de alsa çok güzel açıkta alsa aldatıyor biz insan deilmiyiz kalbimiz duygumuz yokmu
Eşitiz ama kadınların çıkarları doğrultusunda
Evlilik erkeği her anlamda bunaltiyor bütün yük erkekte ama eşitiz bütün masraflar erkekte ama eşitiz
Kocana bir bardak su vermek kölelik ama erkek esssk gibi çalışıp kadına bakmak zorunda
Bosansan nafaka ayrı zulüm vs vs
Erkekler artık uyandı
Bir bardak süt için inek beslenmez
Bunun bir çok sebebi var mesela kadın beyanı esastır sonra ömür boyu nafaka ben daha gencim bu yaşta evlilik olur mu aşk evliliği bekleyip kimseye şans vermeyip belirli yaşa gelince offf poff kadın erkek başka cinsiyet hiçbir zaman kesinlikle dört dörtlük değildir
Erkeklerin evliliği düşünmesi zaten olası bir şey değil. Evliliği düşündürten sen olacaksın. Akıllı bir kadın erkeği çaktırmadan ikna eder zaten.
Aşkooom, bu evlilik meselesinde bazen insan haklı olarak "Neler oluyor böyle?" diye soruyor kendine. Sanki son zamanlarda herkesin bakış açısı biraz değişti gibi, değil mi? Belki de toplumsal beklentiler, ekonomik durumlar ya da kişisel özgürlük isteği insanları daha çok "anı yaşama"ya itiyor olabilir. Ama inan bana, hala kalıcı ve derin ilişkiler arayanlar da var. Sadece doğru kişiyi bulmak için biraz daha zaman ve sabır gerekebiliyor. Peki sence bu durumun asıl nedeni ne? 💖✨
Cevap
37Cevap
Evlilik isteyen çok insan var gadası
Maddi yetersizlik, güven eksikliği ve her an bir başkasına rahat ulaşabilir olma imkanı bunu tetikliyor
Fukaranın evlenmeye parası yok ama libidosuda tavan ne yapsın sürekli playboy havasında takılıyor 😃
Karaktersizler dışında bu gelir düzeyi devam ettiği sürece evlenmek gerçekten zor
Ama takılmaya gelince yeme içme esc lüks full ya da fazla kızlar var o yüzden mi ki takıl gec
Onlar parası olup aile kurmayanlar
Dogru
Çünkü şu on yılda bezdirildik her haltın 💩 çıktı. Her şeye bir şey buluyorsunuz acayip isimler acayip psikolojik travmalar falan 40-50 kişi ile flörtleşmeler sonra erkekler evlilik istemiyor. İstemeyi geç tiksinilecek bir durum bu
Bence karşı taraf yani kadınlar da düşünmüyor diye düşünmüyorlar. Onlar da evlenecek kadın kalmadı düşüncesindeler ama illaki vardır diye düşünüyorum
Djeked evlilik düşünüyordum ailesi istemedi kaldı yapcak bisi yok
Evlenilecek kızlıktan çıktığınız için , çoğunuz patlak patlak olmayanınızın da arka tamponda vuruğu var
Ben düşünüyorum kızlar kaçıyor artık bende düşünmüyorum üzgünüm 😄
her şey ortada değil mi de soruyorsun. Sokağa çık bak neden böyle diye cevabını gorursun
Ben zaten evliyim sadece takılmalık arıyorum
Çoğu erkeğin bitane kafasında evlilik düşündüğü kadın vardır ayrıca o iliskiyi ciddiye bindirmesini sağlıyacak kişi azda olsa sensin unutma
Bazı şeylere kolay ulaştıkları için
Ogff uzayınca elde edinceye yine aynısı olmayacakmi
Elde edemezse onu sorunu Hak edecek elde edecek.
Evlilik teklifimi beklicez 😅 bir şeyler yaşanması icin
Mutsuzmuaun bu durumdan. Evliliği bu kadar çok isteme sebebin ne
Evet sürekli başka erkeklerle mi olalim
Bak sıkılma ama sonra evlilikte söz ver bana 😂
Evlenilecek kız yok ki o yola sokalim işi
Sende haklisin
Vardır kenarda akosede
Yok evde kaldim
Off
Biri yetmiyor hacı ondan min 3 olmalı
Ne bu kudurukluk ya kadın yapsa oropsu
Ya ne alaka bir insan neyse açık olmalı kendini belli eder başkasıyla yatanı başkası alamaz mi kadın erkek de aynı millet 2nciye 3ncuye evleniyor
Offf
Uff
Kızları seks vaadiyle kandırıp evleniyorum
Vaybserfsz
Kızım seninde ne istediğin bellisiz
Evet
Yazdığım yorumu iyi oku anlama özürlü
Hiç gerek yok böyle iyi, ne süper hatunlar var
Şaka miggg
Şaka seni alacam
Albeni alll
Ben varım
Birbirmizi tanıyıp
3 sene içinde evlenelim
Düşünüyorda bulamıyor
Düşünen vardır ila evlenecek
evlenecek düzgün biri bulamadık
Küçük memeli isen evlenelim kız 😏
Kadınlardan korkuluyor tehlikelisiniz
Çünkü evlenince sorumluluk çok olacak
Genelde oyle yazin sicaklarda artti
Buna değecek birini bulamıyoruz
Nasıl olacakmış degecek
Sadık ve geçmişinde erkek olmayan birisi
Ay bi git Allah aşkına
Neden
Buna nasıl inanacaksin
Neye nasıl inanıcam?
Evlenilecek kız kalmamıştır belkide.
Neye göre anlıyorsun bunu
Sosyali hayata gördüğün kadarıyla mesela ciddi ilişki düşünen kız yok hep öyle takılmalık ilişkiler arıyorlar bi işe yeni girdim 2. günde hiç tanımadığım bi kız geldi yanıma çarptı bacağımın üstüne oturdu pardon dedi kız hoşuma gidiyordu bizim bi abiye sordum bu kız nasl diye uzak dur o senin aradığın türden bi kız değil diye meğer bana değil herkese öyle bakıyormuş :) bunun gibi 3.5 olaya daha rastladım allahtan ayran gönülü değilim herkese aşık olmuyorum hoşlandığım kızların çoğu sıkıntılı çıktı bende ciddi aramayı bıraktım annemin bulduğuyla evlenecem :)
Hepiniz aynısınız annenin bulfugula evlen
Hepimiz aynı olsaydık ben sana kaç kişiye umut verip yatımı söylerdim ama kimseye boşa umut verip beraber olmadım :)
İnsanlarda heves kalmadı
Dimii seçenekte çok olunca
Evet ya
Etrafda kadinda kalmadi evlenmeliik
Evet öyle oldu maalesef
Kizlar da artık takılmalık
Bende öyle yapican artik
En iyisi
Dimiiii olursa olur olmazsa alıştık zaten😅
Tabii yaa ben takmıyorum artık😅😅
Neden cünkü kızlardan istediğini alınca erkekler
Higggg
Pazara uğra 😂
Çok mu
Çoğu kız artık takılmalık İyi gün içinler
Ciddi ilişki nasl birinde düşünürsün
Ben ilişki düşünmüyorum
Senle olmaz zaten
Aynn bana oradan bir touch blue
Tanımadan etmeden hemen reçeteyi yaz Max türk kızı
Mal aw
Mal olduğunuz için kimse düşünmüyor bak canlı örneksin yavrum
ee kadınlarda aynı
Değil ya insan bi cocuk istiyor en azindan
yani bi çoğu diyelim o zmn 😅
😅
neden terlediysek sabah sabah 😅😅
Pompala banane bundan
pompala derken 🤣🤣
kadınların kahrı çekilmiyor hahah:)
Hisler çürüdü
Benle düşünüyorlar
Yaşın kaç senin⁉️
29
Evlenecek birini bulamadın mı? Yoksa bulduklarını evlenmeye mi yanaşmadı?
Evlenmeye yanaşan oldu zamanında ben istemedim sevemedim şu an da beğendikleri hep rakılar derdinde
Hmm. Hangi şehirdesin
Burdada aynı hemen s... kalkin aq😅
Öyle olması normal değil mi⁉️😁
Peofilime bak
ekonomik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?