1 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Evlilik sözleşmesi iyidir ama bu baya b0kunu çıkarmış
Evlenirsen her harcaman için bir faturalandırma yaparsın bence gerek yok
Böyle birisiyle sevgili olursan sözleşmeye yaşamaya devam.
60 liranın lafını yapması, babasına bile senetle borç vermesi 🤣🤣🤣 ne insanlar var
Donu bilr alırım diye diye adamları akillandirdiniz
Yaptığı şey çok nahoş. Bence o parasıyla evlensin..
6 bin olsa anlarım da, 60 lirayı isteyenden sence olur mu? Dışarıda sıcaktan fenalaşmış birisine bile soğuk bişeyler alır veririm. Değil sevgili. Çok ayıp ya, bu kadar da değil
Öyle garantici biriyle ömür geçmez demek ki sana güvenmiyor
Tutumlu insan iyidir de bu tam cimriymiş bundan olmaz
Asla olmaz üç kuruşun hesabını yapan adamdan kaç hemen
Aşırı tutumla cimrilik arasındaki o ince çizgide olabilir. Riskli.
Kanka saçmalama böyle bir adamla ömür mü geçer? Eğer çalışmıyorsan kendine ait bir gelirin yoksa sana verecek ekmek parasını ne bilim en basit bir market parasının hesabını yarın öbür gün yapacak akıllı ol ömrünü mü çürüteceksin?
Yazacak bir şey bulamadım portakallı kek tarifi veriyorum
Şeker ve yumurtayı bir kapta çırpıyorsun sonra süt ve un ekleyip onları karıştırıyorsun portakal kabuğunu rendeleyip atıyorsun kek kalıbına döküp fırına atıyorsun.
görende bana aylık 500k kazanıyor sanar kıçı kırağa bak alt tarafı 60 alıyor 🤣🤣 troll soru gibi oluru yok yani o derece
Ağzım açık okudum bacım bundan olmaz sözleşmeyi geç adam cimri
Nbr nasılsın sohbet etmek istersen beklerim can
@abuzerbaba yaşım 45 üstü zöxnspxi emin misin
Evet gelsene sohbetine ihtiyacım var
O nasıl model la 😂 kola çikolata parasını istiyor çüşşşş
Evlenilmez ömür geçmez
Evlenince cinsel ilişkiyi paraya bağla anca öyle parasını harcarsın
seviyorsan orta yolu bir şekilde bulursunuz ve bu sevgi karşılıklı olacak tabi tek taraflı değil,
ama sevmiyorsan ve anlaşamıyorsanız para konusuna hiç gerek yok
evlilik sözleşmesi tamam da, 60tl de geri istenmez canım. garipmiş
@priski yaşınız doğru mu 🤔
@Zevkperest evet. yazdığım anormal mi 41 yaş için
Anormal olup olmadiğindan değil yani soruyla bağımsız sormuştum aslında
Kaç gündür sana takip isteği atıyorum bir türlü karşılık vermedin takibe
Acaba yorumu mu görmüyo dedim yoksa yorum yapıp siteden mi çikiyor hemen dedim ve sonra işin içinden çıkamayınca da şimdi sordum
@Zevkperest oldukça manasız
Daha tam anlatamadım ki
Ay asla olmaz kezban herif 70 80k parasinin neyine sozlesme yaptiriyor sanki holding ceosu
Yok ya 3~5 daireden kira getirisi var
Olsun.
ben anlamıyorum cidden böyle adamların sevgilisi olup bizim gibilerin neden olmuyor gerçekten çok acayip bi durum.
Böyle biriyle asla olmaz, benim tavsiyem en kısa sürede ayrılıp önüne bakman. Bence bu senin için daha hayırlı ve zamanın ne getireceğini bilemeyiz.
60 lira absürt bir durum ama evlilik sözleşmesi bu yasalara göre yapılabilir. Bir gün evli kalan adamın evine arabasına çöküyor, ne acınası
Öyle biriyle bu zamana kadar birlikte olduysan sorun onda değil sen de bence Akıl sağlığını sorgularım burada
Hayır direkt ayrıl ömür törpüsü resmen. Direkt ayrılmak yerine bunu düşünüp sormuş olman bile öyle birinin seni hak etmediğini gösteriyor.
60₺ isteyen biri için gerçekten Kötü durum, Kaç kurtul Hayatın berbat olur
Bu kadar da olmaz yani. Bence cimriliğin kitabını yazar
Karşılıklı anlaşmaya bağlı, gerçekten cimriyse hiç çekilmez
Evlilik sözleşmesi olması daha iyi. Maddiyat için evlenen kadınların gerçek yüzlerini gösterir
Kesinlikle haklı ama sözleşmeye aldatılma durumunda 50/50 malını seninle paylaşacağı maddesini eklet
Acilen evlenmeniz lazım zira bu devirde böyle birini bulman zor😀
Sen böyle birisine nasıl tahammül ediyorsun?
Biz kadınlara köle olmaya çalışıyoruz herifin yaptığına bak.
Oha yol yakınken kac ondan sen. Oyle adamla olunur mu ya
yani bence de ikisinin de kendi parası olması ama sadece bu kadar için geri istemek çok saçma bence
Ayy asla olmaz parada cimri olan herşeyde cimridir kesinlikle ayrıl 60 lirayı dahi isteyen adamdan olmaz
Abla hangi kafadasın adamların 3~5 dairesi kirada halk ekmek kuyruğuna giriyor
sen neyın kafasındasın böyle saf davranma ınsna sevdiğine cimri olmaz akıllı ol biraz malını sevdiğinden eşinden kaçıran adam adammı
burdakı durum farklı tamam kendı evıne öyle etsin ama sevgilisinede 60 liranın hesabını tutmasın ayıp
Abla adam bunca mal varlığının içerisinde 2 işte çalışıyor saat 02 çalışıyor beni bırak kendi öz annesi babasına vermiyor
Aşkım benim tamam vermesinde yani varken var yemez olmak ne nereye saklıyor sen evlensen bunla dicekki şunu alma bundan kıs şundan kıs sıkılırsın harcamadıktan sonra napacan o parayı
Doğruda çok var ama
ee senden niye iki üç şeyin parasını geri istedi 😂😂 huyu nasıl huyu iyiyse olur ama genede sen bilirsin mutlu olursun inşallah canım
belkide şu an sevgilisiniz diye böyledir
ilerde böyle olacak diye bişey yok mecbur vercek parasını boş ver
Para dışında herşeye açık ama kendi ailesine de böyle öz babasına senetle borç vermiş biri
Verir demi ama evlenirsek sende çalışırsın dedi
Biraz kafaya almaya çalış bu 1 diğeride senın meslegın var mı yanı calısmak ıstesen nerede calısabılırsın ama nıye o kdr paranın ıcınde sen calısasın hahaha bence senı denıyor olabılır Şu an paragozmusun felan bakıyor olabılır dıkkatlı ol
Abla yok ya orada kesin kendisi 2 işte çalışıyor benide illa çalıştırır inancım yok 2 milyonluk arabası var işe yürüyerek gider başka ilçeye metro ile gider arabası 2 yıldır 3 bin km de düşün olmaz ya
ama aşkım buda artık fazla cimrilik olmuyormu
arabası var ama daha otobuse metroya bınıyor
neee şaka mi yapıyorsun? Kızlar öyle erkeklerden ne arıyor ne buluyor ya
Cimri hemde patolojik cimri ayrıl bundan cimri olan bir sevgide de cimridir ilgide de. Premses erkek değil patolojik narsist
Ev bile geçindirmez o
Hatta çalışmanı ister.
Umarım ayrılmışsındır ondan
orada önüne 60 tl yi atıp gitmen gerekiyor gururlu ol biraz.60 tl nede ya artık iki otobüs bileti parası bile değil rezillik cimrilik yüğznden soğur insan midem bulandı 5 kakada sifon çektirir bu kesin evde
Birde evlilik sözleşmesi isteyen erkeğin niyetini ben sorgularım kesin senden boşanmak için evleniyor. Mal paylaşımına falan dahil olmanı istemiyor. Düşünsene kocan olacak kişi bu ya en mahrem yerini gördüğün kişi ulan yemek yapmışsın su götürmüşsün önüne emek kokuyor yıllarınız ama evlilik sözleşmesi isteyecek öyle mi ver yolu bunla asla bi yola girilmez.
Birde evlilik sözleşmesi isteyen erkeğin niyetini ben sorgularım kesin senden boşanmak için evleniyor. Mal paylaşımına falan dahil olmanı istemiyor. Düşünsene kocan olacak kişi bu ya en mahrem yerini gördüğün kişi ulan yemek yapmışsın su götürmüşsün önüne emek kokuyor yıllarınız ama evlilik sözleşmesi isteyecek öyle mi ver yolu bunla asla bi yola girilmez. .
Yorumlarda bi tane teneke nolur kokmaz diye buraya da damlamasana yazayım da madem boşanmayacaksın neden evlilik sözleşmesine karşısın diyen biri kendi toksik iç dünyasını ve düşüncesini sana yansıtma savunma mekanizması yapıyor asıl boşanmak amacı olmayan erkek bunu yapmaz. Özgüvensizligiyle yğzlesememil yaşıtlarına nazaran araba ev alamamış boş tembel teneke birde üstüne narsist kötü bir erkeklerin yorumlarına sakın aldanma bak birazdan buraya da damlıyor gör şimdi kudurdu çünkü.
Bu nees Bee olmaz diye bağırıyor resmen
Ama mal varlığı çok geniş mesale babasının sadece kiradaki evlerinden 140 bine yakın kira getirisi var ama aynı gün halk ekmek kuyruğuna giren şahsiyetsiz bir insanı varlık
Amann yarabbim uzak etsin böyle aç gözlüyüü
Yüzüne bakmazdim böyle birinin
sakın başını yakma
Sence olur mu
Avrupalılar da böyle sizin kapasitemiz yetmez algılamaya.
Bu kadari da fazla değil mi 🤓
Çok zengin herhalde ondan sözleşme yapmak istiyor.
Varyemez hiç çekilmez ya
direk g*tüne at direkttt
Asla yapma, aman diyelim
Benden o parayı geri istediğinde evlilik için hazır olmadığını anlamış olurum. Daha tanışma aşamasında ben cömert değilim diye basbas bağırıyor.
Gerçek olamayacak bi karakter gibi duruyor
Öyle biri olamadığımız için biz yalnızız * . k
O kadarcık şeyin parasını geri mi istedi?
kaçarken arkana bakma
Neyini sevdin pardon ds
Evlilik sözlelmesi her erkek yapmalı, bencillik ise doğru değil
Rahatsız isen bi durumdan hiç girme bu yola derim
Güven olmasa evlenilmez
Sktr et. Böyle insanları hayatını zindan etme
Evlilik sözleşmesi yaşatır
Para manyağı olmuş bu.