Sevgilim tartışmada beni aşağıladı, kendini güzel mi zannediyorsun dedi, bu ilişkiye devam etmeli miyim?

Bi tartışma yaşadık kendisiyle şimdi sebebi önemli değil ama alakasız bir şeydi konuyla tamamen alakasız sonra tartışma büyüdü büyüdü uzadı ve bana dedi ki sen kendini ne zannediyorsun bulunmaz Hint kumaşı mısın benim gibi birini anca rüyanda görürsün sen bundan sonra arasan bulamazsın. Ben seni o kadar kadın içinden seçtim kendini çok mu güzel zannediyorsun dedi çok kırıldım gerçekten nefes alamadım. İçimden çok şey geçti ama hiçbirini söyleyemedim o an çok kötü hissettim. Kendisi de kötü değil ama aşırı ultra yakışıklı biri değil şimdi Allah var eli yüzü düzgün ama ortalama bi tip ben onu çok sevdiğim için çok yakışıklı geliyor ama gerçekten ortalama bi tipi var daha yakışıklı erkekler görüyorum. Eminim o da daha güzel kızlar görüyordur zaten var ben en güzelim demiyorum ama onun en güzeli ben olmalıydım öyle düşünüyordum. Ve bir de parası var biraz zengin birisi bu yüzden de egolu davranıyor ben de çalışıyorum iyi kötü para kazanıyorum şimdi benim de durumum çok kötü değil ama kendisi baya aileden de zengin kendi mesleği de iyi ama benim asla bunda gözüm yoktu hiçbir zaman da olmadı zaten fakat o kendini bundan ötürü şanslı bi adım önde olarak görüyor. Kendini çok fazla gereksiz yakışıklı zannediyor zaten param da var diye herkesi her şeyi elde edeceğini zannediyor gerçekten çok seviyordum ama bu dediğinden sonra o kadar kırıldım üzüldüm ki beni güzel bulmadığını söyledi resmen bunca zamandır biz 2 yıldır sevgiliyiz ya bi yardımcı olun

Sevgilim tartışmada beni aşağıladı, kendini güzel mi zannediyorsun dedi, bu ilişkiye devam etmeli miyim?