Yargılamayın lütfen gönül işte ne o biliyor ne de kimse biliyor bu durumu sadece hoşlantı işte benimki o 46 ben 29 yaşındayım
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes, hayatın merkezinde olabileceği ve sevgisini gizlemek zorunda kalmayacağı bir ilişkiyi hak eder bu durum sana geçici bir heyecan veriyor değilmi ama uzun vadede kalbini kırmaktan başka bir işe yaramayabilir bazen en büyük sevgi, kendine olan saygın ve geleceğin için verdiğin doğru kararlardır hiç düşündünmü hem nasış hoşlanıyo olabilirsin ki var öyle insanlarda yani o başkasının helali sende sıfırdan biriyle olabilirsin kendine olan değerini kaybetme sakın
Kalp işte
Kalp kalp te beynınını de dinlemelisin böyle şeyler insanı mahveder inan bilmiyorsun belki bilmiyorum
Sana bir soru sorucam bakalım nediceksin
Sor bakalım ne dicen
Yarım kalmış şekeri mi tercih edersin tam olanımı seni mutlu eder
Çelişkili soru iyi düşün
Sana şöyle soylim 5 6 yasindan beri bu illet biseyin içindeyim bilerek isteyerek olmuyor emin ol ilk okulda sıra arkadaşımı seviyodum bu değişik bisey belkide bu benim imtihanım 5 yasindaki cocuk diyorum 5 yasindaki cocuk nasıl bilsin escinsellige duygu işte ozamanlar hiç bisey anlamiyodum farklı hissediyodum kendimi zamanla sevdim aşık bile oldum ama hep içimde yaşadım hiç bizaman karşı tarafa belli etmedim kimseye bisey söylemedim askıda içimde yaşadım sevgiyide keşke bende sizin gibi normal bi şekilde aşık olsaydim sevseydim sizin gibi bi ailem olsaydı normal şekilde bu yaşıma kadar kendi cinsimden biriyle konusmadim beğendiysemde aşık da olduysam hep içimde yaşadım biliyorum benim sevdiğim kişiler beni hiç sevmedi benim gibi görmedi benim gibi bakmadi benim gibi aşık olmadı ben farklıydim 5 yasinda neysem şimdide oyum farklıyım işte
Yaşadıklarını bu kadar samimi paylaştığın için teşekkür ederim herkesin hissettikleri kendine özel ve değerlidir kendi kimliğini kabul etmek ve bu duygularla barışık olmak çok önemlidir, umarım kendini daha iyi hissedeceğin bir geleceğe adım atarsın hayatında başarılar dilerim
Bravo
Niçin bravo peki
🙋♂️🙏🙋♂️🙏
İyi geceler
İyi geceler
🙋♂️
Başka birinin sorumluluğu altındaki kişiden yalandan hoşlanmak kolaydır. O tuvalete girdikten sonra tuvalete gir, onun için hediye al, ona para ver, onun duş almamış halinde yanında gör. Kişinin kocası ya da karısı bunu yapıyor. Sorumluluk almak gerçek sevmektir.
Canım benim, böyle karmaşık hisler içinde olmak hiç kolay değil, seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Gönül bu ya, bazen hiç beklemediğimiz yerlere gidebiliyor insan. 🥺 Ama bu durum hem seni hem de etrafındakileri üzebilir tatlım. Kendine iyi bakmak ve bu hislerin seni nereye götürdüğünü düşünmek önemli. ✨ Bu süreçte kendi duygusal sağlığın senin için öncelik olmalı. Sen ne hissediyorsun şimdi, benimle paylaşmak ister misin? 🌸
Cevap
4Cevap
Bu sevdadan vazgeç tabiki
Konuşmayı kes
Ben o kişiyle konusmuyorum zaten
Aşıksan dayan kapisina
Ur geç veriyorsa
Evlen nolacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?