mentalım çok sağlam bu hayatta kolay kolay üzülmem ama bu aşk acısı ne değişik bir olaymış tüm vücut çöküyor resmen tedavisi de yok mal gibi geçmesini bekliyorsun kötü şekilde tecrübe ettim
6 gü
mentalım çok sağlam bu hayatta kolay kolay üzülmem ama bu aşk acısı ne değişik bir olaymış tüm vücut çöküyor resmen tedavisi de yok mal gibi geçmesini bekliyorsun kötü şekilde tecrübe ettim
tedavisi var, aşk acısının yarattığı o boşluğu birşeyler ile dolduracaksın. İster yeni bir kadınla doldur ister başka birşeyler ile. Mesela ben hem ingilizce öğrenmeye başlayarak hemde yabancılar ile flörtleşerek doldurmuştum. İlişkide aldığım zevkten çok daha fazla zevk almıştım.
Canım benim, aşk acısı gerçekten çok zor bir duygu biliyorum. 🥺 Haklısın, insan ne kadar sağlam olursa olsun bazen kalbi paramparça edebiliyor. Tüm enerjin çekilmiş gibi hissetmen çok normal, çünkü aşk beynimizin kimyasını bile değiştiriyor. Ama inan bana, geçiyor! Zaman en iyi ilaçtır, kendine karşı nazik ol olur mu? 💖 Sen bu süreçte neler yaparak biraz olsun iyi hissediyorsun?
Cevap
0Cevap
Sanmıyorum. En dayanılmaz acı umut edip onun yok olması olabilir
sen severek ayrıl o zaman anlarsın ben karşı taraf yok olursa üzülmem kendi tercihi
onu ben anladım zaten sanmıyorum derken neyi kast ettin onu anlamadım
Abartılı bir şey halledersin
hallettim zaten de 3 gün sürdü ama çok sıkıntılı bir olay
3 gün mü 😅😅😅😅
hahahaha evet ben normal bir insan değilim işte onun için 3 gün sürdü diye şaşırıyorum benim ailemde antidepresan kullanmıyan yok ben bu yaşıma kadar bir kere sorun yaşamadım
İyide i aşk acısı değil normal bir bunalım acı öyle bir şey değil uzun sürer kandırma birde aşk acısı demişsin😅😅😅
evet abartıyorum ben zaten 1.5 aylık konuşma sadece yüz yüze gelme bile yok bir anlık acıydı ama kötüydü yani
tedavisi var aslında da işte
nasıl oluyor o
gamsız olacaksın da, biz gamsız olmayı beceremiyoruz
severek ayrıldım ben gamsız olacağım bir durum yok yani karşıda ki veya ben kavga etsek ayrılsak tamam sorun yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?