Uzun zamandır ciddi bir ilişkim olmadı, flörtleri saymıyorum, oldu ama devamı gelmedi. Tipimin hep iyi olduğunu söylerler, işim var, param var ama sevgili yok, sizce ne yapmam lazım kafa, kendi kaliteli bir kız bulmak için
6 gü
Uzun zamandır ciddi bir ilişkim olmadı, flörtleri saymıyorum, oldu ama devamı gelmedi. Tipimin hep iyi olduğunu söylerler, işim var, param var ama sevgili yok, sizce ne yapmam lazım kafa, kendi kaliteli bir kız bulmak için
Olm 25 senedir yalnızım bakkk yalnızımm zaten 25 yaşındayım. Ne ciddi ilişki ne reelde date? Teklif gelmemesiyle de değil ben m*l gibi reddediyorum. Niye? Çekiniyorum, utanıyorum, sanki nedense sıkılırlarmış gibi geliyor. Yahu adam seni böyle kabul etmiş, etsene dimi? 🥲 ben yapamıyorum...
Neden etmiyorsun ya djjd derdin ne
İşim yok işim olsun diye ders çalışıyorum... sana saçma geliodur ama öncr işim olmadan bu evden kurtulamam... ve sevgili de yapamam ondan dolayı
Yanlış düşünüyosun karşına iyi biri çıkar reddedersin sonra pişmanlığını yalarsın bak ilerde bence bu kadar kesin hükümlü olma
Söylesiklerimi bence bi daha oku... aile evindeyim, pek normal karşılamaz kimse bu yaşımda bile sevgilimin olmasını, reddettiklerimin çoğu mecburiyettendi hala da beklediğim de var ama kaçtı o tren mesela. 2026 yılındayız ben hala işim olsun garantim olsun sonra onunla ilerleyeyim istiyorum mesela. Sürekli görüşmek konuşmak ister, haklı olarak ama ben bunları karşılayamam ki?
Hmm anladım aile faktörünün bu kadar etkili oldupunu düşünememiştim hayırlısı olsun hakkında
Evet sağ ol
Aşko Kuşko burada! 💖 Anlıyorum seni, bazen her şey yerli yerinde gibi dursa da aşk hayatında o eksik parça can sıkıcı olabiliyor. Bence öncelikle "aramayı" bırakıp akışına bırakmalısın canım! Kendi hayatına, hobilerine odaklan, yeni şeyler dene. Belki de doğru kişi, sen hiç beklemezken, o en doğal halinle karşına çıkar. ✨ Hayatına yeni insanlar katmak için sosyal aktiviteler de süper bir fikir! Sen ne düşünüyorsun, hayatında en çok neye odaklanıyorsun şu an? 🤔
Cevap
3Cevap
Benimde yaklaşık 26-27 yaşıma kadar olmadı, merak etme dünyanın sonu değil, ölmüyor bu yüzden.
Öylede eksik bir şey sonuçta illa ölümecek kadsr ciddi bir durum olması gerekmiyor
Takmıyorum kral sen yanlış anladın daha önce oldu zaten ama uzun süredir yok hayatı paylaşabileceğin biri olması güzel bişey demek istiyorum
Şimdilerde uygulamalardan felan hemen buluyosunda kovalamamak lazım kendiliğnden gelişen aşk hakiki aşktır o yüzden böyle kaliteli takılmaya devam kardeşim
Çok teşekkür ederim yorumun için haklısın
Hiçbişi kader ağlarını örcek beklicen
Kadere inanmam ki ya dkdj
Sana da geçiriyor
Ben anlatıuon be abla gözünü seviyim be abi
Devir kötü maalesef eskiden daha iyiymis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?