Hihi hi hiiiii evlenince sihirli değnek değmiyor maalesef
Tabii uysallaşır diyenlerin hayal dünyasında yaşamak isterdim nihahaha sjsjs

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hihi hi hiiiii evlenince sihirli değnek değmiyor maalesef
Tabii uysallaşır diyenlerin hayal dünyasında yaşamak isterdim nihahaha sjsjs

Gayet tabi.
Her iki taraf ilişkisine ketum olur en yakın arkadaşlarına yaşadıklarını anlatmaz akıl almayı hayatına yön vermek için kullanmazsa ona koşa koşa gelene şımarıklık yazsa neden olmasın.
Sadık olmasını bekleyen kişilerin ilişki yaşadığı her anda oturulan masalarda birliktelikleri sohbet malzemesi yapmazsa neden olmasın.
Çiftlerin birbirini sürekli olarak birbirini teste sokmaya çalışmazsa neden olmasın.
Yaşamak istediği hayatı başka hayatlara bakıp karar vermeye çalışmazsa ,
İlişki yaşarken her anını sosyal medyada sergilemeyi herkes yapıyor diyerek yapılan saçmalıkları meşrulaştırmaya çalışmazsa neden olmasın.
Bir erkek heyecan yarattığı için doğru olduğu kabul edilirse , o heyecana kapılan başka kadınlarda olur.
Bu erkeğin hakkı ya da yaptığını normalleştirmez çünkü erkeğin ilişkideki amacı bu zaten.
Eğer bir kadın zaman zaman mutluluk her daim huzur ve sadakat , saygı , ilgi , sevilmek istiyorsa tercihi adam olmak zorunda.
Sonradan ben adam ederim diyeceği biri de olmaz.
Çünkü kimse kimseyi değiştiremez.
Ancak size adam olarak geldiğinde yukarda yazdıklarımı yaşayabilirsiniz.
Kalabilir ama bu tamamen karakter meselesi. İnsan bekarken çapkındı diye kesin aldatır denmez ama evlilik sadakat, olgunluk ve irade ister. Gerçekten değişmişse, eşine değer veriyorsa sadık kalır. Ama huyu sadece fırsat buldukça duruluyorsa zor.
Bekarken sadık olup çapkınlıkta bezi taragı olmayan erkeklerin evlendikten sonra zapıklık yaptığına sadık kalmadığına şahit olmuşluğumuz çokta tam tersini hiç görmedim kızılınka hanımefendi... :D
Evlilik bir karakter laboratuvarı ya da insanları baştan yaratan sihirli bir kurum değil. Bekarken sadakat kavramını içselleştirememiş, heyecan arayışını ve çapkınlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş birinin sadece bir imza attı diye bambaşka birine dönüşmesini beklemek büyük bir yanılgı olur. İnsanlar ancak kendileri gerçekten değişmek istediğinde değişirler bir başkası için ya da bir statü değiştiği için değil. Dolayısıyla o bahsettiğin uysallaşır* diyenlerin pembe gözlükleri gerçek hayatın dinamiklerine pek uymuyor. Karakter ve alışkanlıklar, alyansla örtülemeyecek kadar güçlüdür..
Merhaba KIZILİNKA'm! 🥰 Ah o "sihirli değnek" keşke gerçek olsa da her şey puf diye değişse, değil mi? Seni çok iyi anlıyorum bu konuda! 💖 Bence birisi gerçekten isterse ve evliliğin sorumluluğunu alırsa, evet sadık kalabilir. Ama bu tamamen kişinin kendi iradesi ve partnerine duyduğu saygıyla alakalı. Sen böyle bir örnek gördün mü hiç? 🤔💃
Ay KIZILİNKA'm o sinirini çok iyi anlıyorum ben! 🫠💖
Cevap
27Cevap
Kalmaz. Huylu huyundan vazgeçmez
Çapkın olan çapkın kalır
Alışmış kudurmuştan beter derler çok zor çok 😅😅
Yani kalabileceğini pek sanmıyorum
Balık baştan kokar. hayır sonradan değişmezler.
bence bunun net bir cevabi yok, tamamen kisinin karakterine bagli. bekarken capkin olmasi illa evlendikten sonra sadik olmayacagi anlamina gelmez.
eger insan gercekten degismek istiyor, ne istedigini biliyor ve iliskiye saygi duyuyorsa sadik kalabilir. ama aliskanliklari ve bakis acisi hic degismediyse evlilik tek basina kimseyi degistirmez.
gibi gibi ya bilemedim simdi ahahaahsshs
biliyorumm , bendim geri geldim gidecegim sanirim ama geri
hosbuldumm ay nasilsinn ahhshss
Bir kişi yedisinde ne ise yetmişinde de odur
Bence de
Kalmaz net diyorum😄eşeği at yapamazsın. Eşek yine eşektir 😅
Hayır kalmaz. Bir kağıt milletin kişiliğini değiştirmez
Olay tamamen doymuşluk ve niyet meselesi. Net bir iradeyle geliyorsa evet sadık ama evliliği bir zorunluluk olarak görüyorsa geçmişi neyse geleceğide o olur değişmez.
Kalır tabi, illa ki her zirveye çıkışın bir de inişi olur. He şunu da unutmamak lazım, o zirveden inişlerde ara ara tepelerde dinleniyorlar 😃
Yani öyle adam evlenmişse zaten çapkınlıktan vazgeçtiği için evlenmiştir
Kalamaz demek istiyorum ama aklıma Deniz Yıldızı'ndaki Melih geliyor
Öyle birinin neden evlendiği de önemli bence soruyu cevaplayabilmek için
Bekarken sütü bozuk olanın evlendikten sonra sütü neden doğrulsun? Tek kadınla yetinememek sürekli ona buna zıplamak bir karakter bozukluğudur bir süt bozukluğudur. Evlendikten sonra neden değişsin?
Bekarken karı kız peşinde koşan erkek evlendikten sonra da karıdan karıya zıplar.
Bunlarla arkadaşlık bile edinilmez
İnsan şakasına bile buna inanamıyor 😂
Aradığını bulmuş ve geçmişinden sıkılmış bir insan ise düzelmiş olur ama öteki türlü çok zor
Hayır, 1 kere yapan devamlı yapar, hiç şaşmaz
Olabileceğini Düşünmüyorum.
Sanmıyorum
Valla aynı tas aynı hamam 🥲
huylu huyundan vazgecmeeez
Olabilir hiçbir şey imkansız değildir
Zor beklenti üzer 7 de ne 70 de odur
hayır hiçbi şey değişmez
Pek zannetmiyorum
Huylu huyundan vazgeçmez
Alışmış kudurmuştan beterdir.
Kalma ihtimali düşük.
Bekarken sorumluluk yok hayatında da kimse yoksa çapkınlık bence gayet doğal
Severse kesinlikle kalır böyle bir durumu bir büyüğümde gördüm
Çok nadirdir ama olabilir
Sene 3020dr falan olur 😂😂
Kişi ve doyum bagli
sen doğduğunda takla böyle konuşabiliyor muydun?
Evlendikden sonra sadık kalır
Namümkün
Çapkınlık devam eder
Biraz zor
Kalamaz
Kalmaz
Hayır kalamaz
Adam olmaz 😂
Bence kalmaz sanmam
Kalabilir bence
asla kalamaz
Sanmıyorum