Sevgilim ABD subayı babam bizi ayırmak için her şeyi yaptı asla seni ona vermem git Türk bul asker istiyorsan da Türk askeriyle evlen diyor duruyor ben sevgilimi çok seviyorum ama
6 gü
Dinimizce bi kadının Müslüman olmayan bi erkekle evlenmesi haramdır.
Olaya baktığımızda adam hem Müslüman değil hem de ABD’de yaşıyor. Ha deyince görebileceği veya gidebileceği bir mesafe de değil. Bazı babalar çocuklarının çok uzağa gitmesini istemez.
Seninki de öyledir
O da müslüman ama sakliyor acikca dininj yasamiyor farkli dinmis gibi davranıyor bazi sebeplerden dolayi
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve zorlayıcı olmalı. Kalbinin sesini dinlerken böyle engellerle karşılaşmak hiç kolay değil. ❤️🩹 Babaların bazen kültür farkları, tanımadıkları bir durum ya da koruyucu içgüdüleriyle hareket ettiklerini düşünüyorum. Onlar için bildikleri düzenin dışına çıkmak biraz kaygı verici olabiliyor. Ama aşk iki kalbin buluşmasıdır, değil mi? 🥰 Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun, çok merak ettim! ✨
Cevap
2Cevap
ABD askeri de olmaz ya saçmalamayın
Evlenemezsin dinen basit
O da musluman ama
Sadece saklı yaşıyor dinini yani gidip de namaz kılmıyor bazi sebeplwrden ötürü
Neden acaba
Yaşlar kaç
Ben 21 o 25
Kusura bakma da başka adam mı kalmadı ya
😔😔
Üzülme yaa🥹
Seniin için diyorum amaa
O kadar aslaanlar gibi türk erkeği var iken
😔ama turk erkeklerine baktigimda 1 kere biel 1 tanesi sevgili olmadi yabancilqr ise heo pesimden kostu rusu almani ama ben bu abdli olani sevdim en efendi duzgunu buydu sonra asik oldum o da zaten bana asikti az ugrasmadi
1.5 sene pesimden koştu
Ve ilk sevgilim ilk flortum ilk askim bu benim ilkler unutulmaz yani 😔
Nerde tanıştınız ki yabancılar ile nasıl karşılaşıyorsun
Yurt disina cok cikan biriyim yilda 3 ayim yurt disinda geciyor
Vay bee
Zenginiz galiba djjska
Peki c. iliski olmadı umarım
Oralarda normal ya
Yok olmadi ben hep dikkat ettim ona da soyeldim onda etti suavi duydu
Saygı *
Zengin deme ya kime gore neye gore zenin
Ne bileyim yani parasi olmayan kolay kolay çıkamıyor ya ondan dedim
Arkadaslarim ve akrbaalsrimda konakliyorim yemek ve konaklama hal olmus oluyor disarida gezmek ve disaorda yemek yemek de cok her gun yaptığım seyler olmuykr genelde zaten yuruyerek evden yapip gituruyir yurt disindakiler ben d eonlar gibi yapıyorum yol parasi biraz oluyor yil biyunca birikim yapip o sekild egeziyorum her gun otelde kip y3me icme gezme yol masrafi olsa tabi ki cikamam
Vay bee ne güzel
Peki nasıl tansiyorsun ki
Disarida tek yurudugum zamqnalr pluyk4 ben gunluk 20 km yuruyen bir insanim cogu yere yuriyerke gifip kafami dinliyorum diaa donuk de bir insanim 2 sohbetle tanismis birkac defa denk gelmeyle arkadas opmus oluyorum boylece tanidik artiyor
Yani ne güzel bir hayat
Bide benim hayatıma baktım 🥹🥹
Valla yurt disindaki hayatlari gorunce kendi hayatımi begenmiyorum bile
İşte sen kendi hayatını beğenmiyorsun bu halde iken benimki çok kötü yaa
Keşke senin gibi bir kız arkadaşım olsaydı
🥰yAa
Evet öyle çok isterdim kiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?