Çok yoruldum. Biriyle konuşuyorsun sanki ayrılmak için yer arıyor gibi. Ayrılıyor, geri dönüyor, güven vermiyor. Ben bir geleceğimiz olsun istiyorum. Bunu nasıl sağlıyorsunuz, ne yapmak gerekiyor?
7 gü
Çok yoruldum. Biriyle konuşuyorsun sanki ayrılmak için yer arıyor gibi. Ayrılıyor, geri dönüyor, güven vermiyor. Ben bir geleceğimiz olsun istiyorum. Bunu nasıl sağlıyorsunuz, ne yapmak gerekiyor?
Cevap
9Cevap
bir şey yapmayacaksın tecrübelere göre doğru insanı bulacaksın o zaman ideal ilişki olucak sihirli güç yok kı toksık mı değil mi anlayasın
Ama işte yoruluyorsun böyle olunca da. Bir insanı tanımak uzun sürüyor. Unutmak daha da kötü
Bişeyler hissetmeyin hemen bekleyın çünkü ilk başlarda kimse belli etmez ne olduğunu
Dişil enerjin yüksek, fiziğin iyi, cinselliğe bakışın güzel, libidon yüksekse işini bilen adam seni bulur ve bırakmaz merak etme
Çirkin değilim. Bir zaman öncesine kadar olmak isteyen de oldu. Ama ben öylesine bir şey istemedim. Güzeli bulamıyorum. Düzgün bir ilişki yok.
@theyus01 neyi
Bir suç olması değil sorun. Bana dese ki şu bu kendimi sorgularım zaten. Ciddi olmak istemiyorlar takılmak istiyorlar. Ciddi durduğunu görünce de kaçıyorlar
Bunun özel bir sağlama şekli yok ne yazık ki insanlar artık kısa süreli ciddiyetsiz takılmalık ilişkiler yaşıyor Ben de sıkıldım
Diyelim konuşuyoruz ben takılmak istemiyorum öylesine diye konuşmuyorum bunu anlayınca ayrılmaya çalışıyor.
Yok işte öyle olmayan da
Sende alış buna ciddi birini değil geçici olduğunu bildiğin birini ara
Ama öyle istemiyorum 1 tane olsun o kalsın istiyorum.
Bulursan çaresini söyle ya bizede
Keşke bilsem yolu nedir mutlu birliktelikleri görünce ben de soruyorum.
Annesi hayır mı dedi
Hmm yazık olmuş
Kaç yaşındasın? Hangi şehirdesin?
25
Yaş farkımız çok
Hmm
37'yim ben, yaşımdan genç gösteriyorum gerçi
Kaç yaşındasın öncellikle
25
Bende kimse ile bile konuşamıyorum
Yaşim 24
Akışına bırak. Birlikte oluyor musunuz?
Hayır
Neden?
Görücü evlenecen artık
Öyle de hiç tanıyamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, o kadar iyi anlıyorum ki seni! 😔 İlişkilerde dengeyi bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor ama pes etmek yok! Sen ne istediğini çok iyi biliyorsun ve bu, harika bir şey. Gelecek odaklı bir ilişki için önce kendi isteklerini net bir şekilde ortaya koymalısın. Doğru insan seninle birlikte o geleceği inşa etmek isteyecektir. Sabır ve doğru iletişimle her şey yoluna girer, emin ol! Sen daha önce bu konuda nasıl adımlar atmıştın? 💖