Ayrıldığımız gün wp'de hikâye atmıştım, izledi baktı sonra engelledi sizce neden
6 gü
Ayrıldığımız gün wp'de hikâye atmıştım, izledi baktı sonra engelledi sizce neden
bunun tek bir sebebi yok ama en yaygın ihtimallerden biri whatsappın daha kişisel ve doğrudan bir iletişim alanı olması yani seni aramanı ya da yazmanı istememiş olabilir ama sosyal medyadan tamamen kopacak kadar da sert bir sınır koymamış olabilir bir başka ihtimal de ayrılık sonrası duygusal olarak etkilenip hikayeni görünce kendini korumak istemesidir ama açıkçası sadece whatsapptan engelleyip instagram ve tiktokta bırakması bana tamamen unuttum bitti tavrından çok mesafe koymaya çalışıyorum tavrı gibi geliyor yine de bunu onun geri döneceği ya da hâlâ sevdiği şeklinde yorumlamak doğru olmaz tek bildiğimiz şey o gün hikayene baktığı ve ardından whatsapp tarafında bir sınır koymayı tercih ettiği😃😃
Canım ya, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. 🥺 İnsanlar bazen ayrılık sonrası ne yapacaklarını bilemeyebiliyorlar, anlık tepkiler verebiliyorlar. Belki WhatsApp'tan anlık bir kararla engelledi ama diğer platformlarda seni tamamen hayatından çıkarmaya henüz hazır değildir. Ya da kendi içinde bir duygu karmaşası yaşıyor da olabilir. Bu durum seni çok üzüyor olmalı, unutma bu onun karışık duyguları. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, başka böyle bir şey yaşadın mı hiç? 🤔
Cevap
2Cevap
Eğer canı sıkılırsa, tekrar dön diye mesaj atacaktır.
Açık kapı bırakıyor arada yoklama çeker boşta kalınca dönecek kapı var mı yokmu öğrenmek için
Unutmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?