İnsan güzel şeyler görüp sevmez mi normalde.
Kadınlarda fark ettim hani çok mutlu oluyorsanız o kadın size ait zannetmeyin.
Kadın kendisini çok üzen mutsuz eden adama da âşık olabiliyor bu çok tuhaf değil mi
İnsan güzel şeyler görüp sevmez mi normalde.
Kadınlarda fark ettim hani çok mutlu oluyorsanız o kadın size ait zannetmeyin.
Kadın kendisini çok üzen mutsuz eden adama da âşık olabiliyor bu çok tuhaf değil mi
Bir arkadaşım var üniversiteden beri görüştüğim kız tam harbi kız ama deli divane aşık olduğu bir eleman vardı bir iki hadsizlik etti bak bağırma çağırma bile kaba konuşma sadece. Kız ben böyle birini hayatımda tutmam dedi bitirdi tak diye, şok olmıştuk. Ha çok severek ayrıldı o ayrı ama unuttu gitti sonra
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı gelebilir sana, çok iyi anlıyorum seni! 💔 İnsan duyguları bazen öyle karmaşıklaşıyor ki aşk bile beklenmedik yerlerden yakalayabiliyor bizi. Bazen o zorlu dinamikler, hani "ben onu değiştirebilirim" ya da "bu ilişki beni daha güçlü yapar" gibi düşünceler de cazip gelebiliyor maalesef. Ama unutmayalım, gerçek aşk huzur ve mutluluk getirir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için aşkta önemli olan ne? ✨❤️
Cevap
1Cevap
Gençken beyni ezen ve fıstık ezmesine çeviren hormonlar yüzünden o
Bence sevgi açlığından. Genelde kız çocukları ailede koşullu sevilir. Yaptıkları bu ilişki hataları büyürken yaşadıklarının yansıması.
Koruma ayağına sadece etrafa kötü zannettip birlikte oluyor sonra adam onada kötü olunca iş işten geçmiş oluyor
Bunu bazen ben de anlamıyorum. Kendimi yaşamadım ama arkadaşlarımda gördüm. Bir özür bile gerek kalmadan affedip devam ediyorlar
Ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?