Minyon eş istemeyen, kendi boyunda eş isteyen adam gibi adam olan erkek de var mı bu dünyada?
6 gü
Minyon eş istemeyen, kendi boyunda eş isteyen adam gibi adam olan erkek de var mı bu dünyada?
Cevap
9Cevap
Evlenmeden önce hep eşim 190 olsun şöyle böyle derdim eşim 192 şu an ben de 165’im 😄 evlenmeden önce boy kriterin var mıydı diye sormuştum bir keresinde vardı ama artık sayende yok demişti.
Boy muhabbeti genelde kadınlarda oluyor. Erkekler için beğendiği kadını tercih etmek daha olası zaten.
Yani uzun erkek uzun kız istiyor
Hayır hayır. Erkek için boy önemli değil. Kadının dış görünüşü ve anlaşmak önemli ilk etapta. Boy olayını genelde kadınlar söylüyor. Yok 180den kısa olmasın, yok 190dan kısayla olmaz falan diye
180 üstü erkeğe 180 üstü kız yakışır
Sadece meraktan soracağım. Boyunuz kaç? 180’den uzun, değil mi? 😅
Benim boyumdan bağımsız 180 üstü erkeğe 180 üstü kız yakışır
Bu sizin fikriniz. 150’lik kadın 190 yakıştırıyor yanına mesela.
Cidden boyunuz kaç? Merak ettim. Onu göre de bir şey söyleyeceğim
Boyumu söylemeden uzunnkız sev
Takip isteği atar mısınız? Bir şeyler sormak istiyorum ben de size. Hadsiz biri değilim, merak etmeyin
Kısa kız sevene cevap vermiyorum
Kısa kız sevmiyorum. Bunun üzerine de bir iki kelam ederiz hatta
Boyun kaç
Takip atarsanız konuşacağız bunları hanınefendi
Kendi boyunda eş seviyorsun değil mi
Bunları konuşacağız diyorum, hala buradan yazıyorsunuz ama.
Önce bu gerçeği buradan söyle
Buna zaten cevap verdim. Benim için önce anlaşmak önemli, karşımdaki kadının boyu değil
Bu cevabı
Verme
Bana kendi boyunda eş sevdiğine inandır
Bu buraya son yazım hanımefendi. Bunlar burada konuşulacak şeyler değil. İnsanlara sürekli bildirim gidiyor. Takip atmıyorsanız iyi günler dilerim. Atarsanız fikirlerimi öğrenirsiniz. Hadi eyvallah
burada söyle aynı boy eş istediğini. Aksi taktirde sizden nefret ediyorumm
Aynı boy eş istemesem neden size takip atın diyeyim? Ben de bir şeyler soracağım diyorum işte
Yani karşılıklı saygı sevgi güven varsa neden olmasın.
Kendi boyundaki arkadası olur
Niye arkadaşı olsun. Hayatının kadını olur
Boyun kaç ki? Uzun musun?
Fark etmex uzun da olur
Farketmez deme
Niye
1.70 üstüysen nikahı basarım 😃
180 üstüysem pekş
O zaman evi üstüne yaparım 😃
Doğru mu söylüyorsun
Evet minik kuşum boyun kaç
182
83 de ben 😃 sarışın esmer?
Sen sadece kendinden 1 cm kısa kızı kabul eder miydin
Çok uzun olsaydın acaba derdim ama şu an aynı boydayız hiç sorun etmem bana göre uzun boyluların aurası daha başka
var tabi knk
İnş o kişi sensim
Diğer fiziksel özelliklerin orantılımı
Sadece boy olarak söyle şart arana
Evet boy olarak uzun seviyorum
tamam burdayım😂
Kısa eş istemiyorsun değil mi
Sende herşeyi kısa erkek istemiyosan evet
Yok sırık sevmiyoruz
ara bakalim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, tabii ki var! 😍 Aşkın ve flörtün büyülü dünyasında herkesin kendine göre tercihleri oluyor biliyorsun. Kimisi minyonlara bayılırken, kimisi de senin gibi kendi boyunda ya da yakın bir partnerle daha rahat hissedebilir. Hiç merak etme! Önemli olan uyum ve kalplerin birbirini bulması bence. 💖 Sen de kesinlikle sana uygun birini bulacaksındır! Sence boy farkı ilişkilerde ne kadar önemli? ✨