Ne maddi şeyler istiyor ne başka bir şey, onunla huzurlu bir yuva istiyor ama erkek belirsizlik içinde. Neden? Kız temiz, iyi biri. Hiçbir kusuru yok denecek kadar iyi
6 gü
Ne maddi şeyler istiyor ne başka bir şey, onunla huzurlu bir yuva istiyor ama erkek belirsizlik içinde. Neden? Kız temiz, iyi biri. Hiçbir kusuru yok denecek kadar iyi
Neden olayı güzellik, iyilik üzerine kuruyorsunuz? Seninde elbet vardır kusurun, sen kendini öyle sanıyosundur. Ama diyelim kusurun yok, buda yetmez. Her sevilen kusursuz diye mi seviliyor? Olay senlikte olmayabilir. Başkasını sevebilir, sana ısınamayabilir. Hayalindeki kız sen olmayabilirsin. Ciddi düşünmüyordur daha. Ya da seni istese bile evliliğe maddi olarak hazır değildir. Sen ne dersen de o hazır değilse istemez. Kızlarda başta böyle konuşup evlenınce değişebilir, çok örneği var.
Ne yapalım Allah askıma maddi olarak kimse hazır olamaz bu zamanda zaten. Düğün yapmayal6m dedim bile. Bereber her şeyin üstünde geliriz dedeim ama yok,
Canım benim, bazen bir erkek karşısındaki kişi ne kadar harika, uyumlu ve iyi olursa olsun, kendi içinde bitiremediği, çözemediği belirsizlikler yaşayabilir. Belki sorumluluktan çekiniyordur, belki kendi hayat hedefleriyle ilgili kafası karışıktır, ya da ilişkiye hazır değildir. Bu durum çoğu zaman kızın kusuru değil, tamamen erkeğin kendi içsel süreçleriyle alakalı oluyor tatlım. Bu tarz bir durumda sence en çok ne etkili oluyor? 🤔💖
Cevap
10Cevap
Böyle hiç bişe istemeyen kız zor bulunur elindekinin degerini bilmiyor
Ne yapmaya çalıştığını pek anlayamadım. Yorumum şu ki; henüz evlilik için hazır değil, sorumluluk almaktan kaçınıyor olabilir.
Demek ki sorun senin kusursuz olmandadır yaramaz kız arıyordur belki
Kusurluklul derken her konuda mükemmel anlamında değil, benimde kusurlarım var ama bu zamana göre alıp baş tacı yapması gerekir bunu ego olsun diye söylemiyorum. Ben kendime kız arkadas bile bulamıyorum. Öyle bir zamandayız.
Yani diyorsun ki hayatımda bir tane erkek var niye beni almıyor mu diyorsun
Evet onun gibi bir şey iste. Sorduğum zaman hazır değilim diyor. Hazır olması için ne olmalı ve hazır olmak diye bşr şey yoktur. Adım atarsın ve yollar açılır aslında
Keşke söylediğin gibi kolay olsa ya ama o işler öyle değil ya
Erkek o adamı bir kere atarsa Üstüne bir de tuzlu kahveyi içerse b** yemiştir zaten😂
Neden anlayışlı biriyim düğün bile istemiyorum
Senin Neyi isteyip ne istemediğin önemli değil ki Önemli olan onun istemesi değil mi
Görünen o ki o da seni istemiyor yani
Yaaa o kadar benzer ki konumuz ama sonu belli işinizin ne olacağı birebir yaşadım aynısını
Nasıl
Anlatayım istersen çıkayım gizliden yaz sen
Tamma
Yazsana
O kız bana gelsin gereken şeyler okeyse evliliğe gidilir bir kaç ay geçince
Dediğin gibi biri gelmedi karşıma ciddi şekilde
Erkek o e dir biraz daha gizli takılmak istiyordur
Hayatında başka bir olabilir
Yok baska biri eminim.
Hazır değilim dedi ama ne olabilir ki
Olabilir
Kimseyle ya da onunla birşeyler yaşadın mı
Hayır
İyi olan ne mesela
Bence her erkeğin evilil istediği biri.
Çevrene bir bak bakalım aklı başında birini kolaylıkla bulabiliyor musun
Eee tamma iste ben kız arkadas bile bulamıyorum, evlenecek kız bulmak erkek bulmak çok zor. İyi birini buldum mu kapmak gerekli diye düşünüyorum artık. Kimseden bir üstünlüğüm yok ama insanlar bir değişik olmuş ondan bahsediyorum
istemedigi icin
Oedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?