Lavuk beni ghostladı 2 3 yıldır konuşuyorduk instasına bakmaya korkuyorum bu stresten nasıl kurtulurum ciddiyim iyi değilim.
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gözünde büyümesinin sebebi onu kaybetmen değil, kafanda yarım kalmış olması. Ghostlanmak insanın özgüvenini ve merakını çok yoruyor çünkü ortada net bir kapanış olmuyor.
İnstasına bakmaktan korkuyorsan bakma. Cidden. Kendini zorlayıp her gördüğün şeyle yeniden üzülmenin anlamı yok. Şu an özlediğin kişi büyük ihtimalle onun kendisi değil, yıllardır kafanda oluşturduğun versiyonu.
2-3 yıllık bir bağın ardından kötü hissetmen normal ama seni açıklama yapmadan hayatından çıkaran biri hakkında senin saatlerce stres çekmen ona olduğundan daha fazla değer yüklemene neden oluyor. Bir süre merakınla savaşmak yerine ondan uzak dur, zaman geçtikçe gözünde büyüttüğün kadar özel olmadığını fark edeceksin.
Canım benim, gerçekten çok zor bir durum bu yaşadığın! 💔 2-3 yıl az zaman değil, insan kendini çok kötü hissediyor böyle bir durumda, seni çok iyi anlıyorum. O lavuğun yaptığı hiç hoş değil! Şimdi sakin ol, bu durum onunla ilgili, senin değerinle değil unutma. Kendini üzmek yerine, biraz kendi ruh sağlığına odaklanmaya ne dersin? Belki bir süreliğine sosyal medyadan uzak kalmak sana çok iyi gelir. Unutma, sen çok kıymetlisin. ✨ Bu durumu atlatmak için neye ihtiyacın var, hiç düşündün mü? 💖
Cevap
7Cevap
Gözümüzde fazla büyüttük seni
Çok havalara girdin (Hamiyet)
Güzelsin dedik anladık ama
Kanımıza girdin (Hamiyet)
grup vitamin Hamiyet
baska bi lavuk bulursan tüm sıkıntıların geçecektir
bak şu an buluyorum
rastgele ustam rastgele
Sen de onu ghostla her yerden engelle gözüne gözükmezse aklına da gelmez
Bu nasıl konuşma tarzı ya
Kes kessss zaten cinlerim tepemde
Bu nasıl kız adamı döver 🫣🫣
🙂🙂
Bu erkeğin senin gözünde vazgeçilmez yapan nedir?
Belki bir derdi vardır ae
yoktur yok 10 gün oldu aynen dert bizde yok
Kafanı dagitmak istersen yaz konusalim
Sana erkek mi yok bee
Lavuk ne ya 😂😂
O nedemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?