Sevgilim bana vurdu, hakaret ediyor ve Instagramımdan yazıyor, bu ilişki normal mi yoksa hemen bitirmeli miyim?

Sevgilimle 2 yıllık bir ilişkimiz var. Ona karşı yanlışlarım oldu. Yalanlarım oldu, çok üzdüm onu, pişmanım ama ilişkimiz çok zarar gördü. Beni bırakmadı yine de kendimi düzeltmem için zaman tanıdı ama tahammülü azalmaya başladı. En ufak olayda hakaretler başladı. Girdiğim arkadaş ortamında ona yazmadığım anlar güvensizliği olduğu için çok sinirle benim instagram hesabımdan eski sevgililerime benim ağzımdan selam yazıp laf almaya çalıştı (geçmişimde birçok erkekle konuşmamı biliyor, biriyle olmayınca diğeriyle konuşmalarımı yaptığım tüm iğrençliği biliyor, çok pişmanım ama onun gözünde öyle biri gibiyim, iyi olamadım). Onunla konuşurken soru sorduğunda cevap alamadığında onu umursamadığımı düşünüp ablama kardeşinize sahip çıkın o.. s. p dedi. En son olan kavgamızda ablam ve çevresiyle gittiğimiz bir yerde bana içlerinden biri bir erkek gösterdi ve ben oralı olmadım. Erkek arkadaşımla buluşunca sana birini gösterdiler mi ayarlamak için diye sordu ve ben de evet dedim. Neden bana bunu söylemedin başta, o kadar sordum, arkamdan iş çeviriyorsun, ben sana anlat demiştim, sevgilim var de demiştim, söyleseydin dedi. Söyleyemedim çünkü ablam o olaydan sonra konuşmamı istemiyordu, söylemek için kendimi hazırlıyordum. Orada çok sinirlendi ve bana vurarak, bağırarak sorular sorup konuşuyordu, ayrılalım dedim, gitmeye çalıştım. Özür dilerim, her şeye yeniden başlayalım, en baştan unutalım, seni çok sevdiğim için böyleyim, kendime engel olamadım, daha iyi olacağız dedi, kabul ettim. Yakın zamanda ablam beni aynı arkadaşlarıyla olan ortama davet etti, ben başta senin aklın kalır diye gitmiyorum deyip sonrasında ablam tekrar arayıp ısrar ettiği için kabul ettim ve erkek arkadaşıma gideceğim deyince yine kavga ettik. Başta gitmeyeceğim diyorsun, beni düşünüyorsun, sonra gideceğim diyorsun, aklına çabuk giriyorlar, ablan niye bu kadar ısrarcı, sana birini mi ayarlayacaklar, ben sana sadık oldum bu zamana kadar, sana güvenmiyorum, gitsen ne olurdu, arkamdan ne iş çevirirdin bilmiyorum, baştan başlarız dedik ama ben de artık bunu düşünmüyorum dedi. Benim ilişkim normal ilişki gibi değil farkındayım, yaptığım hatalardan dolayı her hareketim göze batar cinsten biliyorum, pişmanım ama bunu ona gösteremedim henüz. Onun sevgisinden eminim, beni bırakamıyor biliyorum ama sizce şiddet, hakaret, benim instagramım üzerinden birilerine sinirlenince yazması, aramalar yapması zamanla bitecek bir olay mı, doğrusu nedir, fikirlerinizi merak ediyorum.

Güncellemeler
7 gü
iyiyken çok iyiyiz iyi olmak bana bağlı gibi bir şey. onun yaptığı hiç bir hata yok hep benim düşüncesizliğim yüzünden böyle oluyor ama onunla aynı kafada düşünemiyorum bazen bu normal dediğim olaylarda bile kavga edebiliyoruz
Sevgilim bana vurdu, hakaret ediyor ve Instagramımdan yazıyor, bu ilişki normal mi yoksa hemen bitirmeli miyim?