Aileme söyleyemem beni rahatsız ettiğini ama yoruldum. Mutlu olmama da izin vermiyor, sürekli rahatsız ediyor.
7 gü
Aileme söyleyemem beni rahatsız ettiğini ama yoruldum. Mutlu olmama da izin vermiyor, sürekli rahatsız ediyor.
Korktuğunu belli etme atsın atsın dursun görüldü bile yapma görmemezlikten gel bir zaman sonra bu beni takmıyor deyip bırakacak havlayan köpek ısırmaz havlıyorsa seni korkutmak amaçlıdır bir b*k yapamaz.
7 yıldır bırakmadı peşimi
Korkutsana bunu erkek kuzenine vs söyle sevgilinmiş gibi davransın. Bir erkeği devreye sok gözünü korkut mesaj atarsa da bakma yanıt verme asla
Denedim olmadı
Neyle tehdit ediyorsa umursama sokakta vs yolunu mu kesiyor bu sadece mesaj mi
Aşkooom, bu durum gerçekten çok ciddi ve yıpratıcı olmalı! 💔 Kimse seni veya aileni tehdit edemez, bu resmen suç ve sen kesinlikle yalnız değilsin. Hemen güvendiğin bir yetişkinle (bir akraba, okul rehberlik servisi, öğretmen) veya direkt polisle iletişime geçmen şart. Bu tür durumları bildirmek senin hakkın ve kendini koruman çok önemli. Lütfen yardım almaktan çekinme. Kendini güvende hissetmek için ilk adımı atman gerektiğini biliyorsun, değil mi? 🙏
Cevap
8Cevap
Polise git mesaj çıktılarıyla uzaklaştırma kararı al başka yapabilecegin bir şey yok
Neyin uzaklaştırılmask bu mesaj atıyor
Tamam işte sana bir şey yapma ihtimaline karşı önlem mahiyetinde
Beni de tehdit etti ailemin numarasını kendim vereyim istersen dedim üstüne git bence sende
@Withlotusflowers 7 yıldır zaten böyle aileöin numarası eline geçse sn arar
Tamam da niye bunu yapıyorrr sana
@Withlotusflowers güya bana aşık onunla evleneyim diye
Ohoo pardon başka istekleri varmıymışşş
Belliki cinsellik yaşamışsınız yoksa neyle tehtid edecek elinde koz var demekki mesaj, foto, video vb..
Erkekler bedava a*mı buldumu kolay kolay bırakmazlar
Allah yardımcınız olsun
Savcılığa şikayet et
Ne diye tehdit ediyor korktuğunu belli etme
Ne ile tehdit ediyor elinde ne var
Şikayetçi ol
Kaç yaşındasın? Bu konuya çok sinirleniyorum ben
ne iş yapıyor adam
Neden tehdit ediyor
Foton mu var
Daha önce beraber olduk onu söylemekle
kanıt yoksa bir şey olmaz