Evlilikte fiziksel çekim şart mı, sadece iyi karakter için evlenince zamanla sevilir mi?

Ailemin çok çevresi yok benim de, lise ve üniversiteyi açıktan bitirdim, elime kız eli değmedi, ahlaklı yetiştirildim, sosyal medyadan da birisi ile denk gelemiyorum, yaşım 25, yakışıklı sayılırım da, köylülerim de hep Fransa'da öyle iletişimimiz yok, görücü usulü fotoğrafını görüp fiziksel olarak beğendiğim 3 kişiye gittik olmadı, ailemin diğer önerileri de ahlak olarak düzgün ama fiziksel olarak hoşuma gitmiyor, ahlakı için ileriye yönelik sevme ihtimali ile evlensem mutsuz olur muyuz, aileme fiziksel olarak sevmediğim birisi ile evlenmek istemediğimi söyledim ama baskı yapıyorlar, bulamazsak hiç evlenmem dedim ona da kızıyorlar, siz benim durumumda olsanız ne yapardınız dostlar, inşallah Rabbim ahlaklı, güzel, gönlüme göre birini en kısa zamanda hayırlısı ile karşıma çıkarır, amin deyin dostlarım, önerinizi bekliyorum

Evlilikte fiziksel çekim şart mı, sadece iyi karakter için evlenince zamanla sevilir mi?