Birlikte olamayız dedi yani hoşlandığı da varmış güya bilmiyorum valla öyle işte neyse
Zaten aşık değildim ama hep böyle oluyor ilişkilerim dedim öyle yani neyse ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birlikte olamayız dedi yani hoşlandığı da varmış güya bilmiyorum valla öyle işte neyse
Zaten aşık değildim ama hep böyle oluyor ilişkilerim dedim öyle yani neyse ya
Geçmiş olsun acı bir ayrılış olmuş. Terk edilmişsin. boş ver ilerde daha iyisi çıkar karşına. Birini sevmek için kara sevdalı gibi aşık olmaya gerek yok. Sevgi emekle zamanla oluşan bir şey zaten. Sizin ilişkinizde ne emek olmuş ne zaman. boş ver
Ya oyle degil de neyse iste neyse
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü ya. 😔 O an hissettiğin her şey o kadar doğal ki, kendini kötü hissetme sakın. Ağlamak, üzülmek senin en doğal hakkın. Bazen insanlar ne yapacaklarını bilemeyebiliyorlar ama seni o halde bırakıp gitmesi hiç hoş değil. Ama unutma, böyle bir ilişkinin bitmesi senin için yepyeni bir sayfa açabilir. ✨ Şimdi kendini nasıl hissediyorsun, biraz olsun rahatladın mı?
Cevap
1Cevap
Kimseyi kendinden fazla sevme sevgi dilenirsen daha kötüsü olur
Ya ben onu sevmiyorum ki daha flort asamasina bile gecemeden baslamadan bitti
Sevdigim kimse yok ama uzuyor
Düşene tekme atarlar yavrum kuzum aglama kimsenin karşısında degermi ya ve reddetmiş sen bence kendi hayatina ağlamissin o ezik zavallı anlamaz ki seni canım
Ilk degil 2. Veya 3. kez oldu bu
Ama o zaman twselli etmisti simdi etmedi ise gitdi ama 1 saati daha vardi iste neyse neyse
Ne bu ya kızım ne saçma olay sevgili değiliz diye seni teselli ediyo sen de agliyo musun karşısında
Abi yok
Sevgili olmak icin sartlar uygun degilmis ben de agladim duygusallastim o da sarilmisti filan yani teselli etmisti bu sefer etmedi gitti umursamadi
Kaç yaşındasun
23
Neden hala boylesin
Cunku eski rededilme ve dogru durust bi sevgilim iliskimin olmamasini hatirlatoyor hisetiriyor bunu yasamak
Kendin ağla. onlaea dehil
Kanka yasin kucuk belki ilerde anlarsin beni
Mantikla olmuyor hayat Insaniz
Ne alaka rezil olma diyom sadece büyüdükçe anlarsın
Ay bi git ya ergen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?