Kızlarla flörtöz konuşuyor ama aslında onları sevmiyor, bunun sebebi nedir?
7 gü
Kızlarla flörtöz konuşuyor ama aslında onları sevmiyor, bunun sebebi nedir?
Cevap
3Cevap
Bazı insanların hayat felsefesi flört ediyorum öyleyse varım dır
Ama flört ettiklerini sevmiyor
Sevmesine gerek yok dediğimi tekrar oku ve anla
Anlamama gerek yok yani sevmiyorsa o zaman tatlı dilli olmasına gerek yok özü sözü bir olsun çok mu zor
Herkesi kendin gibi sanma balım insanlar kötü kaç yaşına gelmişsin alış artık şaşırma bunlara..
Öyle değil ben ilk başta onun kötü biri olduğunu biliyordum sonradan şaşırdım aslında ilk başta biliyordum ne ml olduğunu ama sonradan bu pcler kendilerini sevdiriyorlar ondan sonra sorguladım onu ilk başta umrumda bile değildi
İlk başa dön o zaman format at kendine
Mesafe kurmasını bilmiyordur.
Öyle değil çok tatlı dilli ama aslında içi bambaşka
Çok garip. Dışarıya karşı tatlı olup içerden kinci olanın burcu ne olabilir acaba biliyor musun koç yay olabilir mi
Offff sen de hep aynı soruyu soruyorsun ya
Napim merak ediyorum 😄
O kadarını bilmiyorum ama şunu biliyorum hiçbir kızı sevmiyor ama kızlarla da hep iletişimde
Arkadaşlığı seviyordur sadece. Belki de tek anlaşabildiği canlılar kızlardır. Vardı öyle bir arkadaşım huyundan nefret ederdim nerde kız varsa gidip takılırdı. İlginç bir şekilde öyle adamların ağzı iyi laf yaptığı için de kızlar bayılırdı öyle adamlara. Hiçbir kızı sevmemesinin nedeni de kızların kendisine karşı çok cıvık ve olgun davranmamasından kaynaklı olabilir. Genelde öyle adamlara çok cıvık yaklaşıyor kızlar ağzı iyi laf yaptığı için
Ama o flört amaçlı mı takılıyordu yoksa insani olarak mi
Bence onun yapısı öyle. Duygusal bir adam olsaydı herkese karşı duygu beslerdi. O sadece herkesle muhabbet etmeyi seviyor. Ama çoğu insanın gözünde de fırıldak olarak algılanır yani daldan dala atlayıp herkesle flörtöz gibi sohbet ederse bir süre sonra gözüne battığı gibi başkalarının da gözüne batacak ve yalnızlaşacak bir süre sonra.
Şimdi duygusal bir adam değil ve karşısına düzgün kız da çıksa çıkmasa da aynı davranıyor ama bir insanın hiç duygusu olamaz mıdır yani makine gibi sadece sohbet etmekten mi zevk alıyor yani kızlarla ben anlamadım gerçekten
Burçlardan bahsedince deliriyorsun ama normal olarak yorum yapmak gerekirse evet sadece arkadaşlıktan zevk alan insanlar çok bunların kim olduğunu nasıl bir karaktere sahip olduğunu, evlense nişanlansa bile eşiyle bile arkadaş gibi kalıp sanki araya mesafe duvar örüyormuş gibi hissettirdiklerini de biliyorum. Peki içinde duygu olmadığını nasıl farkettin?
Ona o kadar gerçek sevgi göstermeme rağmen yaa bu kız benim takıldıklarıma benzemiyor farklı bir şekilde seviyor beni deneyiminden yani onun için düzgünce sevmekle takılmak aynı kategoride
Demeyişinden yazacaktım deneyimi yazmış
Düz mantık bir insandır tamamen sevmekle arkadaşlık onun için aynı kategoride. Böyle olan insanlar aşktan sevilmekten daha çok arkadaşlıktan keyif alıyorlar çünkü aşk sevgi gibi kavramlar o kişiye baskılayıcı kısıtlayıcı geliyor. Sen bunları bilmiyorsun belki ama cidden bu tarz insanlar evlense bile o sevgiyi karşısındaki insana asla hissettiremeyecekler. Bir insanı asla değiştiremezsin. Ya olduğu gibi kabul edersin ya da çöpe atarsın.
dönek mi
Tatlı dilli ama bunlar gerçek düşünceleri değil
Huyu kurusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, kafanın karışmasına üzüldüm, böyle durumlar insanı gerçekten yoruyor. 🥺 Bazı erkekler sadece dikkat çekmek veya egolarını tatmin etmek için flörtöz konuşabilir, oysa ki derin duygusal bağlar aramazlar. Belki de yaptığı davranışların sende yarattığı etkiyi hiç düşünmüyordur. Bu durum seni nasıl etkiliyor ve şu an en çok ne hissediyorsun? 🤔💖