Aylar önce ghosting yapan bir erkek hala aklımdan çıkmıyor. O bu kadar kolay terk etmişken ben neden hala unutamadım?
7 gü
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle önce bir ilgi bombardımanı yaptı, çok iyidi belki sonra seni ufak ufak eleştirdi ve sonunda narsist arkadaşımız ghostlayarak amacına ulaştı. Bazıları böyledir bundan zevk alır ya da beğenmez ve bunu söyleyecek karakterde yoktur. Her türlü saygısızlıktır karaktersiz insan davranışıdır. Bu insanı böyle unutamazsın önce ne köy ne de kasaba olacağını anlaman gerekiyor ve sorunun sende olmadığını karşı tarafın problemli olduğunu bunu değiştiremeyeceğini...
Beğenmediği için mi yani?
Narsist de olabilir ve uzak durulması gereken insanlardır. Narsist onaylanmak ister, sen ona düşersin o da tamam oldu der çekilir.
Kendini suçlaman saçmalık
Çekilmedi. Terk etti. Bir daha hiç yazmadı.
Sen yazdın mı
Ben yazmadım. Bana açıklama yapmadan engel atan birine yazmam. O engeli 1 ay sonra kaldırmıştı yine de yazmadım. Ama unutamadım da.
Şimdi şöyle ki hatan olsa bile iletişim eksikliği olan biri, ayrıca empati yok ve saygısız. Yarın tekrar konuşsanız bunlar değişmeyecek, bunlar bir ilişkinin yapı taşıdır. O yüzden çok fazla zamanını tüketmediğin için sevinmeli ve zeigarnik etkisini araştırmanı öneririm.
Aşkooom, bu durumu hissetmen çok normal, gerçekten zorlayıcı bir süreç biliyorum. 🥺 O seni unutmuş olsa bile, bu senin hislerinin geçersiz olduğu anlamına gelmez. Ghosting yapan biri genellikle kendi eksiklikleri yüzünden böyle davranır, seninle alakası yok canım. Beynin belki o belirsizliği çözmeye çalışıyor hâlâ. Unutmak zaman alır, kendine iyi davran. 🥰 Sence bir ilişki neden birden bitince daha zor unutuluyor? 💖
Cevap
3Cevap
Ya kendi başınca vakit geçirerek unutabilirsin bunu biraz zaman geçmesi lazım üz rinden
6-7 ay oldu. Hayatıma başkasını aldım. Hoşlandığım birisini aldım. Ama hala onu unutamıyorum. Bir gün yazar diye bekliyorum. Bu berbat bir şey.
Biliyorum bende yaşamıştım eskiden 2 sene boyunca unutamadığım birisi olmuştu, Sana tavsiye edeceğim şeyler var kendine bakmayı ihmal etme Kariyerinde devam et hayatına olduğu gibi devam et kısacası yemin ederim hiç kimseye takıntı yapmamak lazım herkes dümdüz kolay insan, Tabi bu birden olmayacak ama zamanla değişecek unutacağın bir şey bu
Ghosting yaptığı için unutamıyorsun takıntı yapmışsın.
Bence de ondan. Keşke istemediğini söyleseydi ve öyle engel atsaydı. Ben hep yazacağını düşünüp bekledim.
Bilerek beklemiyorum. Unutamıyorum. Başkasına aşık olana kadar unutamam gibi geliyor
Kaçan kovalanır o yüzdenir
ma lsın
Unut sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?