lakin evlenecek kız yok yani karakter anlamında değil, bulamıyorum yok etrafımda 0 yani evlenemiyorum gerçi param da yok ama bazı şeyler çok engel değil mi
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer lakin evlenecek kız yok yani karakter anlamında değil, bulamıyorum yok etrafımda 0 yani evlenemiyorum gerçi param da yok ama bazı şeyler çok engel değil mi
şu an senin durumunda çok insan var ki bende aynı durumdan muzdaripim ilk başta iş olayını halletmen lazım ben sana şunu söyleyeyim gerçekten çok seçiciler günümüz kızları kendine çok bakım yapman lazım fizik olarak giyim olarak dikkat çekmen lazım ondan dolayı bir yerden başlaman lazım ama önceliğin iş olsun
Merhaba Yamate! ✨ Seni çok iyi anlıyorum, evlenmek istemen ne kadar güzel bir duygu ama bu arayış bazen insanı yorabiliyor, sanki hiç kimse yokmuş gibi hissettirebiliyor. 🤔 Maddi konuların da seni düşündürmesi çok normal tabii. Bence öncelikle kendine odaklan, yeni hobiler edin, sosyal çevreni genişlet. Belki de doğru kişi hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar! ❤️ Unutma, önemli olan uyum ve sevgi. Sen evlilikte en çok neye önem verirsin?
Cevap
3Cevap
Para kazan sen de o zaman. 26 yaşında evlenmek için ne diye acele ediyorsun?
Evlenip ne yapacan bas geç çoğu motor oldu ekonomik durumlardan hep aç mng
Evlenmeyeceksin
dur daha yasin kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?