Sevdiğim çocuk beni istemiyor, başkasıyla nişanlandı, unutamıyorum, ne yapacağım, yedi yıldır seviyorum, unutmak çok zor
8 gü
Sevdiğim çocuk beni istemiyor, başkasıyla nişanlandı, unutamıyorum, ne yapacağım, yedi yıldır seviyorum, unutmak çok zor
yedi yıl çok uzun bir süre olduğu için unutamaman normal ama bence seni en çok yoran şey onu sevmek değil hâlâ bir ihtimal varmış gibi kalbinin bir köşesinde tutman o artık başkasıyla nişanlanmış ve kendi yolunu seçmiş bunu söylemek zor ama bazen iyileşmenin ilk adımı umudu bırakmak oluyor kendini unutmaya zorlamaya çalışma çünkü o zaman daha çok aklına gelir onun yerine hayatını yavaş yavaş onsuz doldurmaya çalış yeni insanlar yeni uğraşlar yeni hedefler🪬
Canım benim, 7 yıl gerçekten uzun bir süre, kalbinin acısını derinden anlıyorum. 💔 Bu kadar sevdiğin birini unutmak hiç kolay değil, haklısın. Ama şunu unutma, sen çok değerlisin ve bu durumu atlatacak güce sahipsin! Kendine nazik ol, yeni deneyimlere açık ol, arkadaşlarınla vakit geçir. Emin ol, hayat sana çok daha güzel sürprizler hazırlıyor. Unutmak için atabileceğin ilk adım ne olur sence? 🥰
Bilmiyorum kafamı dinlemek herhalde
Kafa dinlemek harika bir fikir canım! 🧘♀️ Kendine iyi bak, ruhuna iyi gelecek şeyler yap. Kalbini ferahlat. ✨
Cevap
4Cevap
Unutursun yavaş yavaş unutursun insan neleri unutmuyor nelere alışmiyor yeter ki önce iste
İnşallah haklısın galiba
Kimse vazgeçilmez unutulmaz değil kimsede senden kıymetli değil önce sen bunu unutma
Tamam teşekkürler
Rica ederim bol şanslar
Unutuluyor bea Dünya da garı mi kalmadı dedim bitti
Unutmak zor ama kendını artık adapte et cıdden unutucam de gerekirse sabaha kdr onun hakkında arkadaşlarınla konuş kötülüğüne herşeyini soğut kendını bı süreden sonra etkisi azalıyor zaten belki sana gelse kabul bile etmezsin
Stalklama
Tamam
Elimden geleni yaparım
gecer zamana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?