BAY BAYAN: Arkadaşımla bir mesele yaşadım objektif olup ne düşündüğünüzü ve nasıl davranmam gerektiğini söyler misiniz?

Biz yakın arkadaşız en azından böyle düşünüyorum ve benim sınavlarım bitti sırf o arkadaşımla vakit geçireyim diye memleketime gitmedim üniversite şehrinde biraz daha kaldım. Evime gidip keyif yapabilirdim. Ve 1 haftadır zaten kanka annemden izin alacağım çok eğleneceğiz gezeceğiz falan dedim o da tamam dedi, o da çok mutlu oldu falan. Sonra ben annemden izin aldım ve öğrenci evimde arkadaşımı ağırlayacaktım. Sonra tatil planımızın başlayacağı gün akşam 8 gibi geldi. Sevgilisi gidiyormuş görüşmeleri için son günmüş falan sonra gece yarısı yine gitti 2 gibi geldi. Ben de onu bekledim o gelmeden uyuyamadım. Sonra sabah oldu kargomu almam lazım ve yurda uğramam lazım dedi ben de geleyim dedim hayır dedi çıktı. Sonra ben akşam gelirim dedi. Ve biz 2 gece 3 günlük bir plan yapmıştık 1. gün ve gecesi öyle geçti, 2. gün bugün böyle geçiyor ve yarın akşam gideceğim dedi. Ben de ona dedim ki e kanka biz hiç vakit geçiremedik ki, ben hiç böyle hayal etmemiştim bunu beklememiştim dedim. O da sus payı gibi (hep Erdek'te bisiklet sürmek istemiştim) akşam Erdek'e bisiklet sürmeye gideriz dedi. Ve yarın da yani son günümüz eşyalarıyla ilgilenecekmiş yurt işleri varmış. Ve ben çok kırıldım. Şöyle benim ona değer verdiğim kadar bana değer vermiyor bence, onun üstüne ne kadar düştüğümü onunla ne kadar ilgilendiğimi anlasaydı programı benimle vakit geçireceği şekilde uzatabilirdi çünkü ben birkaç gün daha kal dedim en azından biraz vakit geçirelim o da annemi özledim dedi ama önünde koca bir yaz var zaten ailesiyle koca bir yaz görüşecek. Akşam gelecek

Bu soruyu cevaplayanın meteor gibi 10 numara sevgilisi olsun

Güncellemeler
7 gü
Boşvermişim dünyaya , şarkısını açıp duşa giriyorum. Onun için üzülmeyeceğim. Geldiğinde güler yüzle karşılayacağım gidene kadar sabredeceğim sonra kılımı bile kıpırdatmayacağım. Teşekkür ederim arkadaşlar :*
Güncellemeler
7 gü
Arkadaşlar , arkadaşıma son attığım mesajlar :
https://hizliresim.com/cqh55zd
BAY BAYAN: Arkadaşımla bir mesele yaşadım objektif olup ne düşündüğünüzü ve nasıl davranmam gerektiğini söyler misiniz?