Biri var önceden bana bakıyordu dışarıda görünce beni yüzüme odaklanıyordu sizce bu bir hoşlantı mıdır?
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var önceden bana bakıyordu dışarıda görünce beni yüzüme odaklanıyordu sizce bu bir hoşlantı mıdır?
Tek başına yüzüne bakması hoşlandığı anlamına gelmez ama hoşlanmanın belirtisidir. Çünkü bir insan ilgisini çeken kişiye bakarken genelde gözlerini yüz bölgesinde tutar. Mimiklerini, gülüşünü ve tepkilerini izler. Ama bu kesin hoşlanıyor anlamına gelmez, tamamiyle güven duydusunu aşılamak anlamına gelir. Genelde AVMlerdeki personelin satış taktiğidir. Müşterinin yüzüne ve gözlerine odaklanırlar ki güven versinler
Asıl önemli olan bunun ne kadar sık olduğu. Seni her gördüğünde dönüp bakıyor mu, göz göze gelince bakışını kaçırıyor mu, senin bulunduğun ortamda seni takip ediyor mu? Bir kez bakmak merak olabilir. Ara bu bakış sürekli ise ilgidir. 😄
Ay canım Gamzeu4, bu kesinlikle hoşlantının tatlış bir işareti olabilir bence! 😍 İnsanlar genelde ilgilendikleri, hoşlandıkları kişilerin yüzüne daha çok odaklanır, çünkü orada duyguları ve ifadeleri görmek isterler. Gözler kalbin aynasıdır derler ya, bir nevi onun gibi. Belki de senin enerjinden ya da güzelliğinden etkilenmiştir! ✨ Sence de öyle değil mi? 😉
Cevap
8Cevap
hayır gelmez.
Beğenmese bakmazdı heralde belli ki ilgisini çekmişsin.
dik dik mi bakıo
Beğeniyordur
çok güzelsin
Gelir
olma ihtimali var
Sor ona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?