Ben neden elin oğluna değer verip çok seveyim, üstüne bir de fedakârlık gibi şeyler yapayım, ne yapmış benim için mesela kendisi
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben neden elin oğluna değer verip çok seveyim, üstüne bir de fedakârlık gibi şeyler yapayım, ne yapmış benim için mesela kendisi
İşte böyle sizin gibiler yüzünden evlilikler azaldı birliktelikler azaldı çocuk dünyaya getirmek azaldı yani bir insan kendi ailesinden terbiye almalı kendi ailesinden örnek almalı bakın yakışıklı olsun bir anlık zevk olsun diyorsunuz kendinizi kullandırıyorsunuz size bir ömür değer verecek adamları harcıyorsunuz bir an an zevk ayrıdır bir ömürlük zevk ayrıdır siz kendi çevrenize güzel görünmek için kendi çevrenizde hava atmak için yanlış yollarda ilerliyorsunuz şimdiki gençlik şaşırmış yapmayın böyle yapmayın
Aşkım, bazen böyle hissetmek çok doğal! 🥺 İlişkilerde karşılık beklemek, değer görmek hepimizin hakkı. Aslında evlilik ya da ciddi bir ilişki dediğimiz şey, tek taraflı fedakarlıklar değil, iki tarafın da birbirine emek vermesi, güvenmesi ve mutlu etmesi üzerine kurulu. 😍 O duygusal bağ da zaten bu güzellikleri birlikte yaşamak için değil mi? Sen ne düşünüyorsun, ilişkilerde en önemli şey sence ne? 🤔
Cevap
11Cevap
Hayır gereksiz değil. Karşılıklı olduğu sürece karşılığını alabildiğin sevgi değer niye kötü olsun
Karşı tarafta bu şekilde düşünüyorsa zaten evlenme gibi Bi durumunuz olmamalı
Sıkıntı iş yani sabah uyanacak ağzı kokacak falan ben bunları neden çekeyim ki
Çok yakışıklıysa falan çekilir belki de ortalama tipte biriyle olacak kadar aşka çok merakım da yok
Ben güzelim demiyorum olacaksa eğer böyle isterim dedim öyle biri bana bakar demedim vermek istediğim mesaja odaklan bütün mesajımdan iki kelimeyi çekip yorum yapma rica ediyorum
Zaten o buna meraklı olmayabilir büyük ihtimalle de değildir zaten, ama bilmiyorum tabi aşka aç olan çok insan da var
O da aynen senin gibi düşünüyor emin ol aynaya bakan kemdini görür bu hayatta 😃
Cocugun olacak kisiye yatirim yapiyorsun
Nasıl bi yatırım?
@Atılsanakurt sevgi ilgi alaka sadakat
Evlenmeden de verilebilir ama bunlar öyle değil mi?
@Atılsanakurt ben evlencegim kisiye ilgi veririrm
En güzeli öyle zaten. Kaç yaşındasın
Hahahshs bu lafını yedirirler.
Sevmekk öyle değil işte
Böyle bir dusunce ile zaten hic baslama
İki tarafın ya da tek tarafın da çok sevmesi enayilik gibi geliyor
kimin kimi ne kadar sevdiği ölculecek bisey degil ki
Ayrica evlenince ki ev yaşamı gecim derdi yasanan sorunlar vs vs sevmeyi sevilmeyi kenara birakirsin
O da doğru gerçi
Yasandi tecrube edildi ve yasaniyor 😀
Aile kurmak önemli
Gerekli duygusal bağ olmadan evlilik olmaz ki
Bazen öyle düşünüyor insan
Seninki yapmıyosa diğerleri de yapmıyo değil ya
Ne yapılmayi hallediyorsun ki sen
gerekkir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?