25 yaşına geldim hayatımda hiç sevgilim olmadı, çoğu kız egoist ve kendini beğenmiş olduğu için iletişim kuramıyorum ve çekingen birisiyim, bu yüzden tavsiye bekliyorum
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 yaşına geldim hayatımda hiç sevgilim olmadı, çoğu kız egoist ve kendini beğenmiş olduğu için iletişim kuramıyorum ve çekingen birisiyim, bu yüzden tavsiye bekliyorum
Aşk ilişkilerini hiç yaşamadıysan deneyimsiz kalırsın. Bir gün olduğunda gözünde ya çok büyütür ya da değer vermezsin. O yüzden bu işler yaşamadan öğrenilmiyor. İnsanlara şans vermelisin. Kafana uyan güvenebileceğim insanlar vardır. Etrafında arkadaşların arkadaşları yok mu.
Benim çok az arkadaşım var hepsi evli nerdeyse kız arkadaş çevrem zaten hiç yok
Ben sürekli olarak çalışan birisiyim genellikle sürekli ev iş yapıyorum yanıma bir arkadaş bulsam kafa dengi o bile yetecek bana ama zor gibi duruyor
Ben sanayide çalışıyorum ve iş arkadaşlarımın hepsi benden büyük işyerinde samimiyet kurmayı sevmeyen birisiyim birde ben burada size yazdığım şekilde yüz yüze konuşamam mesela
Aslında çok rahat bir insanım ama kızlara karşı rahat olamıyorum kafelere gitmiyorum kalabalık ve sesli ortam çok fazla sevmem ormana giderim kamp falan yaparım genelde
İşte tek sıkıntı yanıma alabileceğim arkadaşım olmaması 😅
Yok kafa dengi insan bulamıyorum bulsam yeterli bana macera arayan insanlar lazım 😂
Durmak bulana kadar yola devam 😅
Biraz taktik versen fena olmaz aslında 😅
Bak şimdi hayatta hiçbir şey altın tepsiyle sunulmuyor. Ve hayat adil değil. Mücadele edeceğiz ve deneyeceğiz. Bulanlar arayanlardır deneyenlerdir. Bilgisayar başında bekleyerek olmaz. İnstagramdan bile tanışabilirsin. Tanışma uygulamaları bi sürü. Oradan da tanışabilirsin. Bir caddeye gidip tanışabilirsin. Her şey mümkün. Oturmayı bırak denemeye devam 🔛
Ben çok çekingen birisiyim ve karşımdaki kızsa değil konuşmak selam bile veremem yani senin dediğin biraz zor birde ben tipime güvenmiyorum direk red yerim yani 😅
Bence senin gibi düşünen kadınlar çok az var
Deneyelim 😂😂
bu ulkenin kizlarindan birsey olmaz yabanci bulabiliyorsan kacirma
Aynı dili konuştuğum insanı anlayamıyorum yabancıyla nasıl anlaşıcaz
kardesim onlar beden dili olarak bizden daha iyiler sana sevgi gosterecek ve anlayisli olacak bir kizla anlasman icinde cok seye gerek yok.. cunku derdi sana sikinti cikarmak icin dili son kelimesine kadar kullanmaz turk kizi gibi.. A2 seviye ingilizce ogren senin seviyende olan herkesle rahatca anlasirsin
Düşününce doğru söylüyorsun haklısın
ben yurtdisinda yasiyorum denedim yabanci kizlari bizimkilerden daha anlayislilar inanki.. sevgi gosterince hepsi sevgi gosterir ama bizimkilerde kafa maddiyat olmus kendini memnun edemiyorki baskasini edebilsin hep bir yaris kafasindalar
Aslında iyisi var ama bizim gibi insanlara denk gelmez nerde bi * var ona gider
Canım ya, 25 yaş hiç de geç değil ki, hiç sıkma tatlı canını! 💖 Bence önce kendine güvenerek başla her şeye. Belki de doğru kişiler henüz karşına çıkmamıştır ama bu senin çekingen olmanla ya da genelleme yapmanla ilgili değil bence. Kendine güzel hobiler edin, sosyal aktivitelere katıl. İnsanlar senin o pozitif enerjine çekilecekler göreceksin! 😊 Sence de artık değişimin zamanı gelmedi mi? ✨
Cevap
1Cevap
Akışına bırak gönül işleri arayarak bulunmuyor. Kendiliğinden oluveriyor ☺️
Bu zamana kadar akışına bıraktığım için böyle oldu 😂
Çevren yok mu arkadaşlar falan
Benim çok fazla çevrem yok kız ortamım hiç yok
Hayat sana ögretir merak etme
25 daha erken
Mesela neye göre erken
Seninle yazışcak vaktim yok benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar