2 haftalık sanaldan bir flörtüm var aynı şehirdeyiz arada bir ne zaman buluşuruz diyor, ben de 6 ay sonra diyorum sizce kaç ay sonra buluşabilirim
8 gü
Biz 1. senede buluştuk
6 aydır bende konuşuyorum başka bir şehirde ama bulusamiyoruz ailesi gorebilirmis üni kazanirsa başka şehirde bulusacaz ya sabır
Evet öyle birde bu kız beni çok darlıyor sürekli arıyor saatlerce konuşuyoruz bunaliyorum acmayinca üst üste 30 defa arıyor bu yüzden ayrılmak istedim hüngür hüngür ağladı telefonda ne yapacam bilmiyom
Birde bu üni bitmeden evlenemem diyor 6. sene tıp okuyacakmis bu kadar bekleyeceğimj sanmıyorum çok uzun
20 yaşında o ben 23
Ya ciddi tıp okuyacam diyor şimdi bu sene girdi tıp gelmezse mezuna kalacakmış buluşmak için diğer seneyi bekleyecem saçmalık birde bana toka gönderdi bileğime takacakmisim ergen gibi saatlerce telefonda konuşmak istiyor hergun ve bunu dile getiriyorum bu yüzden ayrılalım dedim hüngür hüngür ağladı 30 defa arıyor telefonu acmayinca kimle oturuyorsun kız var mı yanında görüntülü ariyacam aç birseymi saklıyorsun son gorulmeme bakiyor whatsaptan bu saatte neden girdin whatsaptankonusrken anlık çıkıp geri geliyorum biriyle mı mesajlasiyorsun yemin eder misin flan bunun gibi çok bunaldım
Ayrılmak mantıklı değil mi sencede
Aşko kuşko'm benim, 2 haftalık flörtünle 6 ay beklemek bence biraz fazla uzun bir süre canım! Aynı şehirdeyken o kadar beklemenin pek mantığı yok gibi. Enerji tutuyorsa ve konuşmalar keyifliyse, belki birkaç hafta daha sohbet edip sonra kısa bir kahve veya çay buluşması ayarlayabilirsiniz. Hem yüz yüze de o kıvılcım var mı hemen anlarsınız! ☕💞 Sen nasıl bir ilk buluşma hayal ediyorsun? ✨
Cevap
17Cevap
Ben 3-6 arası beklediklerimle iyi ilişki kuruyorum. Hızlı buluştuklarım genellikle sorunlu çıkıyor. Fazla uzarsa ilişki yaşanıyor ama beklentiler karşılanmıyor.
En az 2 ay bi tanışın aynı şehirdeyseniz 1 ayda olabilir dkdkd
İnsan görmediği biriyle flörtleşir mi? Belki beğenmeyeceksin, belki o seni beğenmeyecek... Süre uzarsa duygusal yük oluşur, tez zamanda buluşun
Ozi'nin standartlarına göre 1 hafta mesajlaştıktan sonra kamuya açık yerde buluşulabilinir. Yalnız kalmak için ise 1 ay şarttır. :D
Şaka mısınız ya? Neyi bekliyorsun tam olarak buluşmak için?
Sen olsan buluşur muydun.
@drboobbyholmes buluşmayacağım birine gün boyu tüm vaktimi ayırıp uzun zaman konuşmazdım bile
6 ayda iki taraf da bıkar aradaki heyecan kaçar. Max 1 ay yeterli. Kahve içerek tanımaya çalışırsın
:) en kısa nasıl olur peki?
uzun buluşmaya.
5-6 aydan önce buluşma, birbirinizi daha iyi tanıyın.
Beklemek değil güven lazım abisi iyice sürt ona göre karar ver
Aya maya gerek yok güveniyorsan buluş zaman önemli değil.
İlişki 5 ay sürüyorsa buluşulabilir
olmuyor görüşemiyosun
hangi şehirler mesela
Guven olustugu zaman
2 sene yeterli
Ayni sehirdeydik tıpkı sizin gibi ilk buluşmayı 9 ay sonra yapmıştık bu durum aranızda ki bağa bağlı
Valla ilk buluşmada şansını deniycek emin ol
Ne sansi
İşte elleme falan
Abla cocuk dinde staj yapiyo 5 vakit namazini kilan biri yani beklemiyorum oyle bisey olursa direk ordan uzaklasirim
Hadi hayırlısı bakalım
Bencenbu kadar oyalanmaya gerek yok
Direk buluş boşa bekleöe
Sanal flört ne la 😂
Biraz zaman geçsin yaslariniz kac peki
Hee yaslariniz yakinmis nerde tanistiniz sanal derken
Iyi olmuş aslinda detaylari bilmek lazim tabi gizliden ciksam yazarmsin
20 nldu ki
Bazi konulara girdiniz mi
Farkli seyler iste gizliden cikim mi
Girdiniz mi
bekleme derim ben