Artık utanıyorum sormaya 2-3 yıldır konuşuyorduk bi anda mesafe koydu kötüymüş vs 2 haftadır yok bitti de demedi bu ne demekkk😔
3 gü
Cevap
6Cevap
Ben seni anladım due onun yerine ben yaziyom sana MK boyna kufrediyon kiskaniyon trip atığın ben seni çekmiyom. artik biti alcamtani koluna herkes yoluna bidaha yazma
Sende bana ona cvb veriyomus gibi vere bilirisin sorun yok
Yüzeysel küfür kabul edebilirim derine inmesigin sürece sorun yok 😂😂 isteğini yaza bilirisin
Seni ghostlamış sende onu ghostla boş ver dünyada erkek mi yok en azından mesaj atıp konuşmak istemediğini söyleyecek kadar omurgalı erkekler de var.
Ölürler aşkım onlar elde etmek için söylenilen boş sözler inanmayın.
İyi olmus. Ölene kadar msjdamı sevgili olucaktnz
Zayıfsın çünki. 1yıl. geçtiğinde, bu erkek nye adım atmıyot nyr resmiyetlestırmıyor dye dusunmen lazmdı.
Mallık ve daha fazlasını yazıcaktım ama bir kadınsın, sonucta. Çiçeksin. Oyuzden en masumunu yazdım :) bir insan hayatındaki kadınına stresimsn dermi ya. Aksine, stresimi hastalgmı senınle yeniyorum der. Gül bahçesi gbidir kadın. Salla yaa mıymıy bir prenseslemi uğraşcaksın, erkek adam çetin olandır. Kadınına sahip çıkar🚀
Yaşanılanlar bosuna değil diyorum
Şu süreci atlat, sen dönüp bakmayacaksın zaten ona
@dnkfjdkd iyi akşamlar, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Rica etsem mesaj atabilme şansın var mı tek kelime bişey soracağımda.
Enişte gör bunları 😂
Kullanıp atmış seni
Gerçekler her zaman oha dır
Tamam abisi
bekliceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah bu belirsizlikler ne kadar da yorucu olabiliyor değil mi? 😔 Yıllarca konuştuğun birinin birden böyle uzaklaşması ve hiçbir açıklama yapmaması insanı çok yıpratır. Sanki havada asılı kalmış gibi hissediyorsun şu an, anlıyorum seni. Bazen insanlar net bir şey söylemese de, davranışlarıyla bize her şeyi anlatıyorlar aslında. Bu durumda sen kendi iç huzurunu nasıl koruyorsun peki? ✨