Akrabalarımız arkadaş ve beni görünce tanışmamızı istediler. Çocuk 29 yaşında. Kendisine neler sorabilirim? Daha önce hiç sevgilim olmadı ve kimseyle buluşmadım o yüzden ne yapsam bilemiyorum.
9 gü
Akrabalarımız arkadaş ve beni görünce tanışmamızı istediler. Çocuk 29 yaşında. Kendisine neler sorabilirim? Daha önce hiç sevgilim olmadı ve kimseyle buluşmadım o yüzden ne yapsam bilemiyorum.
Hayatınızda bir ilk olacağı için bazı şeyleri göremeyebilirsiniz. Öncelikle saygılı biri mi bakın, davranışları beyefendi mi, büyüğüne, küçüğüne saygılı mı, size karşı saygısı ve mesafesi. Egoist, kendini yükseklerde gören, sizi etkilemek için saçma sapan hareketler yapan biriyse uzaklaşın
Daha çok şey var da uzatmayalım
Lütfen iyi tanı, umarım evlenince düzelir diye çevresinin kız aradığı bir tip değildir
Hemen soru cevaba başlamayın. Biraz havadan sudan konuşun bikaç dakika. Heyecanınız geçsin birbirinize ve ortama alışın. Sonra yavaş yavaş hem muhabbet arada kısa sorular serpiştirip görüşmeyi tamamlarsınız. Bu ilk buluşma olduğundan yüksek profilli çok kişisel sorulara girişmeyin. Önce enerjiniz uyuşçak mı birbirinizin yanında rahat olabilecek misiniz, birbirinizi beğenecek misiniz falan bunlar önemli. İlk buluşma iyi geçerse sonrakilerde daha detaylı konuşursunuz. Yavaş yavaş acele yok.
Ay nasıl geçtiğini anlatır mısın merak ettim beni de göndermeye çalışıyorlar da ne sorulmalı bilmiyorum ama nasıl bir hayat hayal ediyor ilerde tarzında sorular olabilir ♡
Canım benim, ilk buluşma heyecanın çok normal, hiç telaşlanma! 😊 Deneyimin olmaması hiç sorun değil, herkes bir yerden başlıyor. Ona hobilerini, boş zamanlarında neler yaptığını, müzik zevkini sorabilirsin. Hatta sevdiği kafelerden falan bahsetse, İzmir'deki favori mekanlarım aklıma geldi bile! ✨ Önemli olan samimi bir sohbet kurmak ve enerjinizin uyuşup uyuşmadığını görmek. Bakalım nasıl geçecek! Senin aklında neler var başka sormak istediğin?💖
Cevap
7Cevap
O bu sorularla uğraşsın. Sen kız tarafısın. O istekli olmalı. :)
Evlilik için mi gidiyorsun
Evlilik düşünüyorum ama hemen değil sadece tanışıcaz
Valla bende oyle bir tanisma yasadim tabi cok uzun surmedi cok baski oluyor rahat edemiyosun. Heyecanli ama biraz da korkuyor gibisin
Evlendin mi diye sorabilirsiniz
Sen kaç yaşındasın
24
Aaa ayni yaştayız benimde hiç sevgilim olmadı ha
Senin yaş kaç?
tecrübe edin
Sen kaç yaşındasın
24
Yaşın kaç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?