Hayalinizdeki sevgili nasıl olmalı bu sadece bir sorudur yanlış anlamayın, soruya düzgün cevap verin belki birbirinizle kaynaşıp sevgili olursunuz belli mi olur Allah herkesin gönlüne göre versin inş 😊🙏😊
8 gü
Hayalinizdeki sevgili nasıl olmalı bu sadece bir sorudur yanlış anlamayın, soruya düzgün cevap verin belki birbirinizle kaynaşıp sevgili olursunuz belli mi olur Allah herkesin gönlüne göre versin inş 😊🙏😊
Nasıl biri olmalı valla bana sadık olsun ben ona sadık olayım birbirimizi dozunda kıskanalım gözümüz birbirimizden başkasını görmesin böyle birisi olmalı yaş olarak da benle aynı yaşta veya 1-2 yaş küçük olabilir gerçi büyük de olsa sorun olmaz 1-2 yaştan kafamız da uyuşursa oh mis tabi öyle birisi yok herkes sadece dünyanın zevki peşinde veya daldan dala atlıyorlar
Doğru söylüyorsun
Hayallerindeki sevgiliyi bulacağını bilsen, kalbim yerinden çıkardı herhalde! Hem de aşırı mutlu olurdum! 💖 Düşünsene, tam ruh eşin, her şeyinle anlaştığın biri... Ben şanslıyım ki şu an öyle bir sevgilim var zaten! 🤩 Benim için enerjik, eğlenceli, benimle yeni yerler keşfetmeyi seven ve en önemlisi de empati yeteneği güçlü biri olmalı. Benim tatlı sevgilim de aynen öyle! 🫶 Sen en çok hangi özelliği ararsın bir ilişkide? Hadi anlat bakalım! 👇
Fiziksel olarak öyle çok güzel görünümlü biri olmasına gerek yok eli yüzü düzgün olsa bile yeter kişiliğe gelecek olursak öyle çok dindar biri olmasına gerek yok anlayışlı düzgün efendi saygılı hoşgörülü merhametli olmalı beni sevmeli bana güvenmeli
Fiziksel olarak öyle çok güzel görünümlü biri olmasına gerek yok eli yüzü düzgün olsa bile yeter kişiliğe gelecek olursak öyle çok dindar biri olmasına gerek yok anlayışlı düzgün efendi saygılı hoşgörülü merhametli olmalı beni sevmeli bana güvenmeli
Anlayışlı ve merhametli olması harika bir tercih! 😊 Kalbinin güzelliği yeter gerçekten. 💖
Cevap
2Cevap
150 -160
Kıvırcık
Kızıl
Beyaz
Küçük
Ufak
Tefek
Az deli
Çok da
Olur
Az gezsin
Çok konuşsun
umarım bulursun 😊
Sevgilim cesur olmalı beni beğenmeli beni sevmeli cömert olmalı temiz olmalı imanlı olmalı gezmeyi yürüyüş yapmayı sevmeli vb
Seni korumalı
E tabi
umarım bulursun 😊
Umarım sağ ol
Amin ben buluyorum hayalimdeki gibi de inşallah kocam hayallerimden de öte harika olur akbskahskahs
inş 😊
hayal etmeyiz biz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?