Boşanma sürecindeki sevgilim ısrarla dini nikah istiyor, ailem karşı çıkıyor, siz olsanız ne yapardınız?

Arkadaşlar, sevgilim karısıyla boşanma sürecinde, çekişmeli boşanıyorlar ama sevgilim de dini nikah kıyalım, harama bulaşmayalım diyor. Şu an konuşmamız bile haram diyor, davam 3 sene sürse 3 sene bekleyecek miyiz diyor, gel dini nikahla evlenelim diyor, zaten dava biterse de resmi nikah kıyarız diyor. Ailem karşı buna, davası bitsin, işini kursun, gelsin seni normal şekilde istesin diyor. Ama sevgilim, evlilik çocuk oyuncağı değil diyorum, evet dini nikah kıyalım, haram işlemek çocuk oyuncağı değil diyor. Ama kendimizi haramdan muhafaza etmemiz lazım, bunda ciddiyim, seni de kendimi de muhafaza etmek istiyorum diyor. Napmaya çalışıyor, sana saygı duyuyorum diyor ama dini nikah konusunda hala ısrarcı, arada kaldım, bir ailem bir sevgilim? Sana başta da söyledim, ben haram üzerine bir evlilik temeli kurmak istemiyorum diyor, siz olsanız bu durumda naparsınız o zaman diyor, işimi kurayım diyor, sen de bana sadık ol, kimseyle konuşma diyor, bir şey dedi düzene sokana kadar diyor. Sizce amacın nedir?
Güncellemeler
24 gü
Arkadaşlar karısı da resmiyette evli dini nikahla başkasıyla evlenmiş sevgilim bana diyor ki dini nikahla biz de evlenelim üç sene bekleyecek misin davanın bitmesini diyor
Boşanma sürecindeki sevgilim ısrarla dini nikah istiyor, ailem karşı çıkıyor, siz olsanız ne yapardınız?