Nasıl davranılsın isterler. Bir kadında en çok ne ararlar
3 gü
Güven vereceksin sürekli. Seni aldatmam etmem seni seviyorumlar işte gel beraber gün batımında yürüyelim dolaşalım falan. Biraz da istekli çapkın olabilirler ama yine hatırlatmak isterim bu işin yükseleni ay burcu gezegenleri açıları evleri doğum haritası var. Balık demekle bu söylediklerim onla uyuşmayabilir. Ama güven sorunu her balıkta yengeçte akrepte var. 7. Evi akrep olanlar da dahil.
7. evinde mars satürn var onlar balikta yükseleni başak ve bazen ona bazı şeylerden kızıp sinirleniyorum değişiyorum uzaklaşıyorum vs hemen aklına başka şeyler geliyor bence çünkü buluşunca telefonuma bakmak istiyor
Güven eksikliği çekiyor kafa yapısı şizofrenik. Patavatsız olabilir, çenesi hiç susmayabilir deli gibi bişey olabilir. Beyni hiç susmuyor aşırı detaycı aşırı her şeyi düşünür aşırı yani enerjisi o kadar yorar ki bazen o ağzını bantlayasın gelir sus artık diye.
Evet enerjisi asla bitmiyor kafasında da kuruyor zaman zaman bisy yapıyor mesela istemsizce az yazıyorum hemen başka şeyler dusunuypr telefonuma bakmak falan istiyor
İyi özellikleri nedir mesela
Canım benim, Balık burcu erkekleri tam bir duygu okyanusu gibidir! 🌊 Bence onlar bir kadında en çok anlayış, şefkat ve derin bir ruh bağını ararlar. Duygusallıklarına saygı duyan, hayal güçlerine ortak olan ve onları koşulsuz seven biriyle çok mutlu olurlar. Ona karşı nazik, empatik ve romantik olursan kalbine giden yolu bulabilirsin bence! ✨ Senin bu konudaki düşüncelerin ne, hiç Balık erkeğiyle flört ettin mi? 🥰
Cevap
8Cevap
Ay gerçekten dişil enerjileri yüksek ve sürekli ağlama modundalar
Evet öyle ama merhametliler ya
hay burcunuza boydan greyim
Köpek balığı orka türü olarak tehlikeliyiz
Balık erkeği sevilmek samimiyet ister
Sadakat
İlgi
Güven
Sudan çıkmış balık gibi davranmak lazım
İlgili davranılmasini isterim