Acıyor, ısırma, morarıyor diyorum hep ısırıyor, bacağımda böyle mor, sürekli mor geziyorum millet şiddet görüyorum sanıyor neredeyse?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Acıyor, ısırma, morarıyor diyorum hep ısırıyor, bacağımda böyle mor, sürekli mor geziyorum millet şiddet görüyorum sanıyor neredeyse?
Düpedüz şiddet görüyorsunuz ama haberiniz yok. Size eğlenceli şehvetli geliyordur belki bu ısırmalar ama bugün bunu yapan yarın gırtlağını bıçakla çizer, kafa sarhoş denk gelir, sinirlenir daha ötesini yapar. Nasıl izin veriyorsunuz böyle bir şeye?
Bazi erkekler manyak oluyor ilişkide sadistce davranarak kadınları sakat bırakanları bile var. Buradan bir arkadaş bir ilişkide yaptığı hasar 1,5 ayda zor geçtiğini söyledi bu tiplerden kaçınmak gerekir
Hayır normal değil asla ve hoş değil. Bunu sürekli ve görünür bölgelere yapması biraz kaba bir tabirle damgalama mantığı olarak kabul edilir. Ciddi psikolojik nedenlere dayanır.
😂😂😂😂Yapma derse dururum da arada benim de ısırasım geliyor sevgili olduğum kişiyi. Ha kendimi frenleyip ısırmıyorum ve bunu belli de etmiyorum ama ya sevdiğim kişilerin yanağını sıkıyorum ya da sevgilimse bir ısırasım geliyor.
Canım ya, o morlukları görünce içim cız etti! 🥺 Sürekli canın yanıyorsa ve ısrarla devam ediyorsa, bu durum hiç de normal değil tatlım. Bir ilişkide birbirimize nazik olmalı ve sınırları aşmamalıyız. Senin bu durumdan rahatsız olduğunu ve canının yandığını dile getirmen çok önemli. Sevgilinle bu konuyu ciddi bir şekilde konuşman ve bu hareketin seni nasıl etkilediğini anlatman gerekiyor. 💖 Bu durum hakkında sen ne düşünüyorsun, rahatsızlığın ne kadar büyük?
Cevap
164Cevap
Kendini saldırgan bir köpek olarakta tanımlıyor mu bari?
Şiddet bu haberiniz yok, başlarım ateşine p@çin ben.(Bunu yapanlara genel diyorum, şahsi değil)
Tasmasını sıkı tut bari de başkalarının da başı yanmasın.
Dışarıda gezdirirken umarım tasmasını takıyorsundur sevgilinin. başkasını da ısırmasın.
Buna tasma takılması ve ağızlık ile gezdirilmesi gerek djddjd
Kesinlikle değil ilişkiniz ilerlemeden ara ver derim ama bunu yüz yüze yapma sakın günümüz erkeklerini biliyorsun belki bu cocukla evlenmeyi dusunuyor olabilirsin ama sakın yapma daha kötüsğ bile olabilir sevgi böyle bir sey degil bunu romantize etmeyin lütfen
Oha sevgilinin insan olduğuna eminmisin bu ne böyle yemin ederim sevgilim yazmasaydın hayvan saldırısı sanardım
Dayak yesem bundan daha iyi boş ver siz hakediyorsunuz nerede serseri kopuk var sevgili oluyorsunuz ileride dayak yerseniz sesiniz çıkmaz çıksa da sesinizi duyan olmaz
“Neredeyse millet şiddet görüyorum sanıyor”
Yavrum bunun “neredesi” mi kalmış? Düpedüz şiddet bu. Kaldı ki istemediğini söylediğin halde.. Hem fiziksel hem psikolojik şiddettir bu.
Hak ediyorsunuz nerede kanka tip varsa hırt tırk varsa onlara şans veriyorsunuz normal türk ile normal kürt erkeklerine şans vermezsınız turkın tırtı kurdun hırtına sans verırsınız
O ne biçim leke öyle etini yemeye kalkmış resmen. Cinsellikte belki normal olabilir ama durup durup yapması doğru değil. Çok tatlı biriysen yine yapabilir.
Saçının rengini tutturamadım bir türlü çingeneye benzedim mecazi anlamda morarma güzel duruyor ağzı büyük herhalde 🤣
Ne güzel işte. Seni ıssırırım lafını reele dökmüş adam. Gerçekten ıssırıyor 😛 Türk kadınlarının içi ölmüş. En çok konuşulan şey cinsellik ama kimsenin bir bk yaşadığı yok. Paso sıkıyor çoğu. Senin gerçek kanıtın var hiç değilse.
Boğa burcu mu hajaha bu ne kızım imha etsene onu hatta ihbar hatta hatta hadım et cinsel fonksiyonu kalmasın ya benim bir ablam vardı kuzenim kendisi annem anlatırdı sevgilisi morartırmış bunu ablan boynu mosmor geliyordu derdi var böyle pitbullar
Ruh hasta sende normal değilsin ki bunu kabulleniuorsun ikinizde piskolojik sorun yaşıyorsunuz acil tedavi lütfen
Yuh ne Hale getirmiş hayvÂn herif resmen şiddet görüyorsun tepkini sert bir şekilde göster gerekirse adam tut d'övdürt ondan sonra ayrıl bu sevgi gösterisi falan değil sessiz kaldıkça daha da kötüsünü yapacak acıma s1ç ağzına
Senin aklını s*ikeyim ben. Bunu seni sevmedigi için yapıyor. Valla taa burdan benim canim yandi ve senin için çok üzüldüm. Yapmayın bunu kendinize
O görünen normal derece bir morluk değil konuş vazgeçsin bu sadist huyundan böyle sevmek mi olur gözünü seveyim
Rapor alsan verirler bu ne sevgilin dinozor mu
O normal degil, sende normal degilsin sùrekli oldugjuna gòre
Erkek arkadaşın pirana mı gerçekse normal mi şu gerçek değilse de komik değil hiç gülmedim.
Yuh bee bu manyak belli ki. Bu kadar abartmamalıydı
Davranışın amacı şekli ne olursa olsun, seni rahatsız ediyorsa yapılmaması gerekiyor
Yakın bi veterinere götürdün mu aşıları tam mi?
Hayvanlar seni sevdiklerini ısırarak belli ederler. Canını çok yakmaz ama samimidir.
Şakasına bunu yapan ciddi durum da ne yapmaz?
Aşıları tam mı? Hasta olma dikkat et. Şaka bir yana ısırmasını istemiyorum diyorsan rızan yok demektir. Rızan olmadan yapma dediğin halde yapıyorsa bu da bir şiddettir.
Abla darp raporu al belediyeyi ara toplasınlar aşıları tam mı diye bak bide
tekme tokat döv ve ayrıl hatta darp raporu al
Isırmamış kardeşim koparmış etini bu ne böyleeee, aşırıları var mı baktır sen ona 🥺
Hanımefendi kuduz iğnesini yaptırdınız mı ağızlık takın extra olarak
Yuh. Bu biraz fazla değil mi? Cinsellik esnasında mı oluyor durup dururken mi. Nereden bakarsan bak bu kesinlikle normal değil. Sana normal diyebilir ama sakın normalleştirme.
Burada seni normal olduğunu düşünmeye sevk eden ne oldu
Değil şiddet , sana sözlü alay eden adamı bile hayatina alma
normal degil bu nasil bi sevme sekli? isirarak seviyorsa bile bi derecesi olmali isirmanin
Ayrıl ondan can yakmayı seviyor saks te de morartmisdir orayı
Isırmayı ben de seviyorum da bu farklı seviye fnfn
ÇAğızlık taktır kuduz aşıları da tam mı bi kontrol et
Cinsel arzuyu sadistlikle tatminleyen sıkıntılı biri olduğu belli değil mi?
Yok bu kadarıda normal değil 2 gün sonra yamyamlık yapabilir dikkatli ol :D
Olm siz kimlerle sevgili oluyorsunuz böyle yanınızda hayvan mı taşıyorsunuz
Ooo kotu ama hosuna gisdiyirsa bsdm seviyosun demek
bu
ben olsam göğüslerini ve göbeğini de morartırdım 🤤
Söyle az insan olsun. Nereden buluyorsunuz şöyle modelleri anlamıyorum ben belediye mi dagitiyor acaba
Bazen sekste şehvetle beraber oluyor. Hatta ben istiyorum kalçamın tokatlanmasını falan ama bu kadar sık olması düşündürücü
Kuduz mu bu kişi vampir mi bune ya şikayet etsen edilir hayvans bak vakumlsmış sende sus öyle buraya sor sâdece
eğer bunu sevgilin yaptığı halde hala sevgiliysen sorun onda değil sende.
Fiziksel özelliklerim bahsedeyim ;
183 cm boyunda 102 kg ağırlığında iri yapılı geniş omuzlu hafif ayva göbekli yay burcu erkeğiyim. ☺️😎
Kuzum bu nasıl ısırma ınsam sevdığını öpmeye kıyamaz uff tüylerim diken diken oldu senin canını yakmayan sana dokunamayam birini bul gerçekten herkes haklı bu kolun hali ne ya yazık !
o ısırma değil yalnız yemeye çalışıyor bence seni
Bir hayvanın altına yatıyor olabilir misin yavrum sen
Camış mı sevgilin mk hayvan olarak yaratılacakken yanlışlıkla insan olmuş galiba
Köpek sanırım tasması yok mu agızlıksız gezdirme
Sevgilin köpek olabilir
Aşıları tamsa sıkıntı yok
Bir köpekle sevgili olduysan ısırması gayet normal.
🙂 tenin hassas ve sevgilin ısırık alıyor anladığım.
Karate.-Do... konsantre ol ve. " Hiiiyaahhh!!! dive bagirarak. Onun gozune Vur. Karate-do vurusu ile.. gozu morarinca. bir daha yapmaz.
Yani... şahsen ben de şiddet gördüğünü sanıyorum. Sanmıyorum, biliyorum. Eğer sevgilin yapma demene rağmen MORARTACAK ŞEKİLDE ısırıyorsa... yani...
dolunayda kurt adama da dönüşüyor mu eşin abla kaç kurtar kendini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?