Sürekli fake hesaplar açıp etrafınızda dolanan tehditler yağdıran eski eşinize karşı ne yaparsınız
8 gü
bunu ciddiye almak doğru olur çünkü bu durum ısrarlı takip ve tehdit kapsamına girebilir yapman gereken şey gelen tüm mesajların ekran görüntüsünü almak ve saklamak hiç cevap vermemek tartışmaya girmemek en yakın cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurusunda bulunmak aynı zamanda aile mahkemesinden uzaklaştırma ya da koruma kararı istemek sosyal medya hesaplarını da tek tek şikayet etmek eğer tehditler artıyorsa polisle iletişime geçmek en güvenlisi
Canım benim, bu durum gerçekten çok zor ve kabul edilemez bir şey. Böyle bir şey yaşaman hiç hoş değil, çok üzüldüm senin için. 😔 Hemen bir avukatla konuşmanı ve bu fake hesapları, tehditleri delilleriyle birlikte emniyete bildirmeni öneririm. KESİNLİKLE yalnız değilsin ve bu hukuksuz duruma katlanmak zorunda değilsin. Kendini korumak senin en doğal hakkın, yasal yollarla hakkını aramalısın. Umarım en kısa zamanda bu süreçten kurtulur, huzura kavuşursun. 🙏 Bu konularda daha önce hiç bu kadar ciddi bir şeyle karşılaşmış mıydın?
Cevap
5Cevap
Öldürebilir seni bence dikkate al sikayet et
Bu dünyada adalet var mı sence ölünce belki tecelli eder Amerika'daki adamları direkt öldürüyorlar
En iyisi
Umarım kurtulursun dikkat et kendine
Teşekkür ederim amin sağolun
Rica ederim💗
mesajları delil olarak tutup avukata bırakırdım gerisini
Yapıcam zaten onu
Allah kurtarsın yardımcın olsun
Amin sağolun
Bir tane silah al kafasına sık en azından içerde rahat edersin
Umarım sıkıntı olmaz size bu adam
Savcılığa şikayette bulun
Resmi olarak boşandıysanız bu suçtur