2 yıllık sevgilimle bayağı ciddi bir ilişkimiz var ama son zamanlarda bana kız arkadaşlarını ayarlamaya çalışıyor, amacı ne
24 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıllık sevgilimle bayağı ciddi bir ilişkimiz var ama son zamanlarda bana kız arkadaşlarını ayarlamaya çalışıyor, amacı ne
bu normal bir şey değil ama tek bir anlama da gelmez ciddi bir ilişki varsa partnerin sana başka kız ayarlamaya çalışması sınırların karıştığını gösterir ya ilişkiyi ciddiye almıyor ya da garip bir şekilde seni test ediyor olabilir en doğrusu bunu açıkça sorup neden yaptığını öğrenmek verdiği tepki sana niyetini daha net gösterir
Sordum zaten zevk alıyorum diyor
Ay canım ya, bu durum kulağa hiç normal gelmiyor bence! 🙅♀️ İki yıllık ciddi bir ilişkide sevgilinin sana kız ayarlamaya çalışması, "amacı ne" sorusunu akla getiriyor resmen. Belki bir şeyleri deniyor ya da farklı bir amacı var ama bu, ilişki dinamikleriniz için sağlıklı değil gibi duruyor. 🤔 Sen en iyisi onunla açıkça konuşup ne hissettiğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin. Sence neden böyle yapıyor olabilir? 💬
Cevap
3Cevap
Ayrılalım diyemiyor o yüzden başkasını ayarlayıp bırakacak bir diğer seçenekte seni deniyor
Evet ben de onu düşünüyorum test olabilir
Swinger culupe davet et Tamam derse ei degistirme fantezisi vardir
eş*
Swinger culupe ne
es degistirme kulubu
Yaa ben istemem ki onu paylaşamam
Yok artık o nasıl şey ya ne yaşıyosunuz kanka trol de 😅
Valla ben de bilmiyom ki öyle bir kızda değildi
Kardeş ciddiysen bu kızın niyeti niyet değil ya grup düşünüyo ya da seni birine paslayıp gidecek
İkincisi çok kötü
Ama aklıma o geliyor niye gitmek istiyor sorun orada. Ya sevgisi bitti seni üzmek istemiyo ya da başka birini seviyor artık
Yaa sanmam anlardım
E sorsana kanka o zman sen ne yapmaya çalışıyorsun diye
Sordum zaten hoşuma gidiyor diyor
Alla Alla nasıl bi kafa bu seni deniyor olmasın? Eğer deneme değilse bunun en yakın arkadaşıyla falan bi konuş
Yakın arkadaşıyla da konuştum ben de şaşkınım diyor
Yanında anlaşılır sabret ama kızın kafa iyi değil 😅 nerde yaşıyorsun sorabilir miyim
O nasıl bisey ya
Valla bildiğin ayarlamaya çlaışıyor
Cok garipmis belki sana olan ilgisi bitmiştir ve ayrılma konuşmasını yapmak istemiyordur sen ayrıl istiyodur
Yaaa olabilir mi olsa anlardım ki offf o olasılığı hiç düşünmedim bana şey diyor başkasıyla olsanda sorun etmem tarzı bişey yakın arkadaşlarıyla filan baya samimi yapmaya çalışıyor değişik şakalar
Belki es değiştirme fantezisi vardır
O ne ki ama yapmaya çalıştığı arkadaşların sevgili yok ki
Belki seni farklı bi kızla izlemek istiyor da olabilir
Zaten sordum hoşuma gidiyor dedi
Muhtemelen istiyordur sende istiyorsan deneyebilirsiniz
Zaten arkadaşlarıyla ilişkim kısmen oldu
Daha da fazlasını deneyimleyebilirsiniz
Nasıl yanii
Mesela bir kac kızla
Sana yazdım dgfgdgg. Olabilir bakıcaz az ilerlesin
Dm cok kalabalık girmiyorum oralara cok
Hee sen bilirsin yazmıştım anlarsın zaten hemen