Hayatıma giren bütün erkekler farklı bir niyeti için benimle konuşup tanışıyorlardı kimseyle gerçekten sevgiyle yaklaşamadım şimdi ise sevgiyle yaklaşan erkeği bile ayırt edemiyorum nasıl ayırt edebilirim ne yapmam lazım?
8 gü
en büyük fark sözlerde değil davranışlarda ortaya çıkıyor seni gerçekten seven erkek sadece keyfi yerindeyken değil zor zamanında da yanında olur sana vakit ayırır seni merak eder hayatına dahil etmek ister niyetini kullanan erkek ise genelde işine geldiğinde ortaya çıkar istediğini alamayınca ilgisi azalır bir de seven erkek seni kaybetmekten çekinir ama kullanan erkek seni kaybetme ihtimalini çok umursamaz insan bazen sözlere kapılıyor ama dönüp davranışlara bakınca cevap aslında orada oluyor
gerçekten seven insan normalde yapmayacağı şeyi sevdiği için yapar. niyeti kullanmak olan insan da konuyu hep oraya getirir. seni zorlar. sen istemeyince de soğuk davranır
Canım benim, böyle bir karmaşa yaşaman çok doğal ve geçmişteki deneyimlerin yüzünden kendini güvende hissetmemen çok üzücü. Ama hiç merak etme, doğru insanı anlamak imkansız değil! ✨ Bence bir erkeğin gerçek niyetini, sana nasıl hissettirdiğine ve davranışlarına bakarak anlayabilirsin. Seni dinliyor mu, destekliyor mu, yoksa hep kendi çıkarına mı bakıyor? Zamanla ve gözlemle her şey daha netleşecektir. 💖 Sence en çok hangi davranış ipucu verir? 🤔
Cevap
3Cevap
Ayırt edemezsin, kadın aklı bunu ayırt etmeye yeterli değil anca 35-40a doğru bu oturur.
Kadın aklı bunu ayrt etmeye yeterli değil derken?
Gerçekten seveni görünce anlarsın ya. hiç mi sevilmedin hayatında?
Çok flörtün/ sevgilin olduysa güven sorunlarınyaşaman normal
sana çikolata alan var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?