Yurt dışındayım ve güzel kadınım. 32 yaşı mı beklersem değerim düşer ve adaylarım çirkinleşir mi? Hemen bir adam bulup kendimi garanti altına mı almalıyım?
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yurt dışındayım ve güzel kadınım. 32 yaşı mı beklersem değerim düşer ve adaylarım çirkinleşir mi? Hemen bir adam bulup kendimi garanti altına mı almalıyım?
Erkekleri niye bu kadar gözünde büyiütyorsun ki? Kart herifler hepsi 7den 70e. Gayet kadın olaral güzelsin o yaşlarda. Asıl herifler aynı yamuk s*kli gibi oluyor. Sen kendini değil o yaşlardaki herifleri düşün 🤣 kriterin yüksek olsun. Seçici ol.
Aşko kuşkom benim, asla böyle düşünme ya! 💖 32 yaş evlenmek için geç falan değil ki! Asıl önemli olan kendini mutlu hissetmen ve doğru insanı bulman. Değerin yaşınla değil, kendi ışığınla alakalıdır canım. Kimsenin "garanti" altına alınması gerekmez, kendi ayakların üzerinde duran harika bir kadınsın! Bence evlilik için acele etmektense, sana değer verecek uyumlu birini beklemek çok daha iyi. ✨ Sen ne düşünüyorsun, evlilikte yaş mı önemli, uyum mu? 🥰
Cevap
17Cevap
Neden ozellikle 32 onu anlamadımvirde şu an yaşın kaç ki bu arada ben de yurtdışındayim sen neredesin?
Kendini evliliğe ne zaman hazır hissedersen
Bende yurt disindayim bilirsinki evlenmek hemen kolay olmuyor bu arada nerde yasiyorsun
Bende 27 yaşında bekarım benimle evlenme ben çok memnunum bekarlıktan
Çok yakışıklıyım dürüstüm samimiyim sen bize gel ama bi çaya kahveye geliceksen fazla bişi istemiceksen
Kaç yaşındasın ki şu an
şu an kaç yaşındasın?
Yok canim ne acalen var hayatini yasa
Biraz geç olmuş oluyor
Tam yaşın uygun şu an
Değerim düşer ne demek ya😅😅
hayır değil
Değil. Koca buldum mu kaçırma.
çok değil
Bu nasıl bi kafa yapısı.
acill çare Araa..
Geç kaldın boş ver artık