27 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olması kimse ile öpüşmedin date'e çıkmadım yani kısacası hiçbir deneyimim yok. Bazı şeyler için geç mi kaldım beni kimse istemez mi ya da date çıktığımda acemiliğim göze batmaz mı?
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 27 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olması kimse ile öpüşmedin date'e çıkmadım yani kısacası hiçbir deneyimim yok. Bazı şeyler için geç mi kaldım beni kimse istemez mi ya da date çıktığımda acemiliğim göze batmaz mı?
Abla daha önce sevgilin olup olmadığını hiç söyleme çünkü olmadı dediğinde bu sefer daha kolay kandırıp kullanicagini düşünür erkekler benden sana tavsiye karakterini değerlendirmek için de sana karşı ilgisine tavrına ve ne kadar sürede mesajlarına döndüğüne bak
Abla ne ya😬 soylemem zaten ama goze batar mi acaba nasil davranmam gerektigini bilmiyorum ki ben
Mesafeli ol umursama üstüne düşersen daha çok cinsellik için yönelir sana
Canım benim, tabii ki geç kalmadın! 💖 Aşk ve ilişkiler için hiçbir zaman geç diye bir şey olamaz, her yaşın kendine göre güzellikleri var. Önemli olan senin ne zaman hazır hissettiğin. Tecrübesizlik dediğin şey, aslında harika bir başlangıç noktası, her şeyi ilk kez yaşamanın heyecanı bambaşka olacak! 😍 Kendine güven, seni gerçekten isteyen biri seni tüm doğallığınla sevecektir. Bu konularda daha önce hiç konuşmadın mı? Çok merak ettim! 🥰✨
Hayir utaniyorum
Aşkım ne utanması! Bu senin tatlı hikayen, çok özel. 💖 Herkesin kendine göre bir zamanı var. 🥰
Cevap
24Cevap
Geç kalmadın bir şeye. Niye istemesin ki acemiliğini görüp bilip ona göre davranan kişi yanında durur zaten.
Kardeşim ne güzel işte tertemiz birisin niye harama buluşmak için uğraşıyorsun
:) takma okadar kafaya bende 35 oldum olacağı varsa olur acemiliğine kimse dikkat etmez :)
Yoo bazılarının hoşuna bile gider emin ol. Kafana takma güzel düşün
Dostum geç falan kalmadın, bu işin acemiliği olmaz. Doğan kendin gibi ol bitti gitti :)
Folow yapsana detaylı konuşalım amacım sana yürümek değil merak ettiğim şeyleri sorucam senin merak ettiklerine de yardım ederim
hayır batmaz bazı şeyleri sanalda tecrübe edebilirsin
Böyle birini herkes ister
Bende böyle birini Arıyorum
Kapalı mısın Açık mı
Sadece merak ettiğim için soruyorum
Boy kilo nedir
Sanane be burada kismet aramiyorum ki ben sadece sorduum
Yaşamaman Çok İyi bir şey
Bir yerde başarman lazım
Seni istemeye sıraya gireriz dert etme kendine
Nedir Bu Geç Mi Kaldım Saçmalığı?
İlkler iyidir bekle tadini cikar