mesela dış görünüşü benzer 2 kız tanıyorum birini cidden seviyorum ve iyi kalpli ama diğeri cidden deccal ve deccal olduğu için sevilmediğini anlamıyor sadece herkes onu kıskanıyor sanıyor :D
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesela dış görünüşü benzer 2 kız tanıyorum birini cidden seviyorum ve iyi kalpli ama diğeri cidden deccal ve deccal olduğu için sevilmediğini anlamıyor sadece herkes onu kıskanıyor sanıyor :D
Psikolojide yansıtma var. Aslında kendisi kıskandığı için onu buna yoruyor. Sanki herkes onu kıskanıyormuş gibi lanse ediyor, halbuki kendisi öyle
cidden buda olabilir bu arada
Canım benim, dediğin durum bence tamamen psikolojik bir savunma mekanizması olabilir! 🧠 Bazı insanlar kendi olumsuz özelliklerini görmek yerine, başkalarının sevgisizliğini kıskançlıkla açıklamayı tercih ederler. Bu, kendilerini kötü hissetmemek için kurdukları bir dünya gibi. Kendi hatalarını kabul etmek yerine, dışarıdan gelen tepkileri farklı yorumluyorlar. Senin gözlemlediğin de tam olarak bu galiba, içten içe kendini koruma çabası diyebiliriz. Sen ne düşünüyorsun, başka böyle örneklerle karşılaştın mı? 🤔💖
sanki son zamanlarda populer oldu bu durum
Kesinlikle ya! Özellikle sosyal medyayla daha da arttı sanki, ne dersin? 👀📱
Cevap
4Cevap
O kız ben gibş ya bende hep diyorum kıskanıyorlar ama sevilmiyorum xlpspepsğ
Bazilari gerçekten öyle şirret ve ölene kadar da anlamayacaklar
Kadınların geneli öyle değil mi zaten kimse sorsam kimse beni çekemiyor havasında
bu tarz durumlarda kadın erkek ayrımı yapan bence biraz hayatı bilmiyordur başına kötülük gelirse kadın erkek ortak yapacak o gün anlarsın knk
Tanıdığı kişileri Allah'ın unuttuğu bir site de gizli üyelik altından aşağılayan bir kişi mi bana hayatı öğretecek
emion ol hiç farketmez hayatı yaşadıkça anlayacaksın illaki bir gün
Türkçe derslerini kaçırma ufaklık. İyi forumlar.
Bu konu da ve her konuda erkrkler uzman yazarlar
boş ver sansınlar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?